Çözüldü MSI MAG X870 Tomahawk Wi-Fi 8F hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

GhostOps

Decipat
Makaleler
1
RAM
Corsair 32GB(2x16) Dominator Platinum RGB 6000mhz CL30 DDR5 EXPO Ram
İşlemci
R9 7950X3D
8F hatası alıyorum galiba RAM sorunu emin değilim bu konuda. Bilen birileri yardımcı olur musunuz?
Anakart: MSI MAG X870 Tomahawk Wi-Fi

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
8F hatası alıyorum galiba RAM sorunu emin değilim bu konuda. Bilen birileri yardımcı olur musunuz?

Klavye ve mouse hariç bütün USB bağlantılarını söküp, klavye ve mouse yi farklı USB'lere bağlayıp açabilir misiniz? Misal USB 1-2 klavye mouse USB 3-4 USB disk USB 5-6 boşta. Mouse klavyeyi 5-6'ya alın. Benzer durumu başka birinde gördüm bu şekilde çözmüştü.

Klavye ve mouse hariç bütün USB bağlantılarını söküp, klavye ve mouse yi farklı USB'lere bağlayıp açabilir misiniz? Misal USB 1-2 klavye mouse USB 3-4 USB disk USB 5-6 boşta. Mouse klavyeyi 5-6'ya alın. Benzer durumu başka birinde gördüm bu şekilde çözmüştü.

Çözüm

Deneyeceğim olursa yazarım.

USB 2.0 portlarını kullanıyordum kullanmayı bıraktım hata kodu gitti fakat takınca 1tane kullanınca 01 yazdı bende farklı USB port denedim düzeldi.

Son düzenleme:
Deneyeceğim olursa yazarım.

USB 2.0 portlarını kullanıyordum kullanmayı bıraktım hata kodu gitti fakat takınca 1tane kullanınca 01 yazdı bende farklı USB port denedim düzeldi.

Çözüm olarak işaretlersen sevinirim. X870'de Wi-Fi ve Bluetooth USB üzerine yapılandırılmış. Bazen çakışan USB'ye bağlanınca klavye ve fareyi beğenmiyormuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı