Fark yaratır ama çok fark olacağını sanmıyorumCL değerlerini daha düşük tutmam çok fark yaratır mı acaba?
Şu an hali hazırda expo ram olmayan 6000 Mhz normal ramlarim var, anakart sayfasında uyum listesinde var.. Sorunlar çözülene kadar onu kullanmam bir sorun yaşatır mı bana? Amd yi hiç bilmiyorum umarım ramlari görür..Fark yaratır ama çok fark olacağını sanmıyorum
6000MHz CL26-28-30 RAM'lerden hangisi anakart destek listesinde varsa onu al. AMD için 6000MHz üstü almayın yoksa epey canınız sıkılabiliyor. İmza: MSI Tomahawk RAM maduru. Evet işlemcim de 9800x3D.
Mesaj alıntıdır. Alıntı yapılan konu
Farklı konulara bakarken buldum belki işinize yarayabilir.
Şu an halihazırda EXPO RAM olmayan 6000 MHz normal RAM'larim var, anakart sayfasında uyum listesinde var. Sorunlar çözülene kadar onu kullanmam bir sorun yaşatır mı bana? AMD'yi hiç bilmiyorum umarım RAM'leri görür.
Biosla düzeldikten sonra da güzel bir ram alırım artık.. Peki 360lık bir soğutucu öneriniz var mı üzmeyecek?XMP ise deneyin çalışabilir. EXPO'yu XMP'nin AMD tarafındaki isimlendirmesi gibi düşünebilirsiniz. Anakart destek listesinde varsa RAM'ler gözükecektir.
Kasanıza sığarsa Arctic Liquid Freezer 3 360mm önerebilirim kendimde kullanıyorum performansı çok iyi ve diğer marka/modellere göre sessiz çalışıyor. Fakat radyatör kalınlığı diğer markalara göre biraz fazla her kasaya sığmıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.