MSI MAG Z490 Tomahawk ve Corsair 8x2 RGB Pro TUF uyumluluğu nasıl?

amanra31

Kilopat
Merhabalar, başlıktaki RAM'i şu anakart için alıyorum bir sorun yaşar mıyım?
Bir de bu RAM'in Corsair 8x2 RGB Pro versiyonu var ben TUF olanını alacağım arada fark mevcut mu sistemimle uygun çalışır mı?
Ben baktığımda anakart RAM'in uyumlu olduğu anakartlar listesinde vardı ama TUF olan modelinin uyumluluk listesini bulamadım. Sorun çıkartıyor mu? Şimdiden teşekkürler.

Anakart: MSI MAG Z490 Tomahawk.
İşlemci: i5 10400F.

RAM: Corsair Vengeance RGB Pro CMW16GX4M2C3200C16-TUF 16 GB (2x8) DDR4 3200 MHz CL16 Ram Fiyatları ve Özellikleri

Hocam şöyle bi durum oluşuyor, oc yapma niyetim yok zira overclock yapmayı da bilmiyorum cl16 3600mhz oluyorsa bu ram alayım, eğer olmuyorsa cl18 vs. olunca benchmarkları inceledim fps düşüşüne sebebiyet veriyormuş. Ne yapalım dersiniz şu durumda?

Çok daha iyi bir RAM. Çipleri Micron e-die çok iyi bir OC potansiyeli vardır.

Hocam şöyle bir durum oluşuyor, OC yapma niyetim yok zira overclock yapmayı da bilmiyorum CL16 3600MHz oluyorsa bu RAM alayım, eğer olmuyorsa CL18 vs. olunca benchmarkları inceledim FPS düşüşüne sebebiyet veriyormuş. Ne yapalım dersiniz şu durumda?

Hocam arkadaşın Amazon'dan attığı linktekini alın. O RAM'ler Türkiye'de en iyi çiplere sahip. 3200 MHz CL 15 3600 MHz OC kaldırır.

Hocam arkadaşın Amazon'dan attığı linktekini alın. O RAM'ler Türkiye'de en iyi çiplere sahip. 3200 MHz CL 15 3600 MHz OC kaldırır.
Oooo süpermiş. Dual kit olur sanırım 2 tane alınca. O zaman ben şimdi siparişi geçeyim direkt. İkinize de minnettarım arkadaşlar çok sağolun. 🙏

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı