MSI MAG241C G-Sync Özelliği Açma

İletişim derken nasıl bir iletişimden bahsediyordunuz. Telefon falan mı ve ya mail, discord ?
Discord verebilir misiniz
İletişim derken nasıl bir iletişimden bahsediyordunuz. Telefon falan mı ve ya mail, discord ?
Discord: Ejoy#1914
Discord: Ejoy#1914
Discord: Ejoy:1914

Son düzenleme:
Merhaba, konuyu hortlatmak istiyorum zira benim sorum tam olarak bu. Ben, PhemiusTR'nin sisteminin aynısını geçtiğimiz hafta sipariş ettim, ve şu an MAG241C'nin gsync ile çalışabilip çalışamadığını, çalışıyorsa iyi bir geri bildiriminiz var mı diye merak ettim. Displayport'uma yeni erişebiliyorum, dolayısıyla bu soruyu şimdi soruyorum. Görüşleriniz neler?

Gsync olmuyor ise, freesync kalmasının bana eksisi/artısı nelerdir?

Merhaba, konuyu hortlatmak istiyorum zira benim sorum tam olarak bu. Ben, PhemiusTR'nin sisteminin aynısını geçtiğimiz hafta sipariş ettim, ve şu an MAG241C'nin gsync ile çalışabilip çalışamadığını, çalışıyorsa iyi bir geri bildiriminiz var mı diye merak ettim. Displayport'uma yeni erişebiliyorum, dolayısıyla bu soruyu şimdi soruyorum. Görüşleriniz neler?

Monitör FreeSync olmasına karşın AdaptiveSync teknolojisi ile yani G-Sync ile bağdaşık çalışabiliyor. Bu bağlamda DisplayPort kullanarak bundan faydalanabiliyorsun. FreeSync açık olarak kullanmanda fayda var zira ben öyle yapıyorum.

Monitörün G-SYNC destekliyor yazıyor internette. Nvidia'nın 1000 serisi yada 2000 serisi ekran kartlarından birini kullanıyorsan açabilirsin. AMD kullanıyorsan Free-SYNC kullanacaksın.

1.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı