MSI MAG241C vs AOC C24G1

İki monitör de istediğim gibi curved, 144 hz ve 1 ms. Fakat aralarındaki fiyat farkından dolayı hangisini tercih etmem gerektiğini bilemedim. MSI olan 2027 TL iken AOC olan 1589 TL. Ayrıca forumlardan okuduğum kadarıyla MAG241C'yi alan herkeste ışık sızması, ölü piksel gibi sorunlar var. AOC'da ise çok nadir ve de çoğu kişi memnun. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

AOC C24G1 monitörü bir süredir ikinci monitör olarak kullanıyorum, memnunum. G-SYNC de açılabiliyor.

Aoc C24G1 stokları var mı ? Ben stok olan bir yer göremedim. Eğer itopya diyorsanız orada stok Yok :)
Yaklaşık 15-20 gün gibi bir süre var almama, o süre içinde geleceğini düşündüm. Gelmezse de artık 500 TL fazla vereceğiz.
MAG241C kullanıyorum 1200 TL’ye almıştım. Bir sorun yaşamıyorum ama 500 TL fazla vermenize gerek yok AOC alabilirsiniz.
Yazıları vs. bulanık gösterme durumu var mı? Hem burada hem de farklı forumlarda bununla ilgili şikayetler gördüm. Okunabilse de göz yorduğu söyleniyor doğru mu?

Son düzenleme:
Yaklaşık 15-20 gün gibi bir süre var almama, o süre içinde geleceğini düşündüm. Gelmezse de artık 500 TL fazla vereceğiz.

Yazıları vs. bulanık gösterme durumu var mı? Hem burada hem de farklı forumlarda bununla ilgili şikayetler gördüm. Okunabilse de göz yorduğu söyleniyor doğru mu?
Ben kesinlikle böyle bir şey yaşamadım fakat sizin yaşamayacağınızın garantisi yok. Ürün problemli gelebilir veya size hitap etmeyebilir. Mağazada gidip test etmeniz en doğru karar olacaktır.

MSI Optix MAG241C 23.6 kullanıyorum ve çok memnunum. Yazıları okudukça göz yorması gibi bir şey yok (miyopum). Saatlerce başından kalkmadığım oluyor ve kesinlikle ne göz ağrısı ne baş ağrısı herhangi bir şey oluyor. Bir çok kişi Hepsiburada'dan Black Friday'de sipariş verdi ve o kadar yoğunluk oldu ki bir çok kişiye bozuk geldi, belirtilen teslim tarihinden 1 hafta sonra geldi vs. Bende black fridayden almıştım ama bana tertemiz geldi. Ya bu monitörü alırsanız pişman olmazsınız. AOC'u bilmiyorum o yüzden yorum yapmıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı