MSI MAG241C vs AOC C24G1

Unknown31

Hectopat
Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında MSI'daki 300 cd parlaklık usb ve tabiki görünüşü ilgimi çeken yönleri. AOC tarafında ise yükseklik ayarı sağ sol çevirme ve düşük güç tüketimi ve 200 TL daha ucuz. Özellikle parlaklık konusu beni çok kararsız bırakıyor. Yan yana görebilse şansım olsaydı belki daha kolay karar verebilirdim. Bu kullanım şartları neyi veya ne kadar etkiler bilmiyorum.

Aslında MSI'daki 300 cd parlaklık usb ve tabiki görünüşü ilgimi çeken yönleri. AOC tarafında ise yükseklik ayarı sağ sol çevirme ve düşük güç tüketimi ve 200 TL daha ucuz. Özellikle parlaklık konusu beni çok kararsız bırakıyor. Yan yana görebilse şansım olsaydı belki daha kolay karar verebilirdim. Bu kullanım şartları neyi veya ne kadar etkiler bilmiyorum.
Itopya mağazasında AOC standı var o modelide mevcuttur. Büyük ihtimalle MSI modeli de vardır. Olmasa bile stokta varsa istersiniz çıkartırlar görürsünüz yan yana.

O biraz sıkıntı olmuş. Başka firmalar yok mu ikamet ettiğiniz yerlerde ?
Aslında vatanbilgisayar mevcut. Ancak onlardada belli başlı monitörler outlet olarak sunulmuş sadece. Hatayda ikamet ettiğim için çok fazlada bi seçeneğim yok aslında. Bu yüzden tek çarem forumdaki tecrübeli arkadaşlar yani sizlersiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı