MSI MAG241C vs AOC C24G1

cembey7091

Decapat
İki monitörün fiyatı da aynı. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?
MSI MAG241C:
AOC C24G1:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de sizin gibi bu iki monitör arasında kaldım ve seçimimi AOC monitörden yana kullandım. Monitör elime ulaşalı 3-4 gün oldu. İlk geldiğinde renklerden dolayı biraz rahatsız oldum. Renkler çok cansız gelmişti. Biraz ayar yapınca göze güzel gelmeye başladı. Onun dışında herhangi bir sorunum olmadım. Şuanlık memnunum. Tabii uzun kullanan arkadaşlar yorumlarsa sizin için daha iyi olur.

Tamamen tasarımsal olarak göze hoş gelen şekliyle yorum yapacağım donanımsal olarak aynı çünkü, MSI Çok şık duruyor ve fiyatlar gerçekten çok iyiymiş kaçırmadan al.

İkisi de çok güzel monitörler. 10 gün önce aynı 2 ürün arasında kalmış ve AOC olanı tercih etmiştim çünkü MSI'ın malzeme kalitesi biraz daha kötü plastik.

MSI'ı tercih edersen shoutout kampanyası var msi.tr'nin sitesinden ona katılıp 25 dolar değerinde steam hediye kodu kazanabilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı