Herkese iyi akşamlar, MSI MAG245r model bir monitör aldım ve bugün elime ulaştı. Daha önce herhangi bir tecrübem olmadığı için monitörde bir sorun olup olmadığını kestiremiyorum. Gerekli testleri yapmak için beni yönlendirirseniz çok sevinirim. Işık sızması denilen sorun için telefonumun kamerasıyla çekmeye çalıştım ama tam yansıtabildim mi resme bilemiyorum.
Siyah ekranda bir fotoğraf atar mısın? Video kaydı ile değil düm düz fotoğraf. Ve ghosting testini uygularken çekebilirsen video çekemezsen fotoğrafını buraya atar mısın?
Siyah ekranda bir fotoğraf atar mısın? Video kaydı ile değil düm düz fotoğraf. Ve ghosting testini uygularken çekebilirsen video çekemezsen fotoğrafını buraya atar mısın?
Film izlerken vs. rahatsız eder mi acaba? Göze batar mı? Alt taraf ve sol kısım ve orta üst kısımda çok az var. Sağ tarafta azıcık daha yoğun. Telefon çıplak gözle gördüğümüz gibi yansıtmamış tabii.
İlginiz için teşekkür ederim. Bu arada YouTube'a yüklediğim Ghosting test videosunda da görüntü telefonda göründüğü gibi çıkmamış. Az önce tekrar izledim, telefonda izlediğimden daha değişik hafif kasıyor gibi bir görüntü olmuş. Telefonda izlediğimde yağ gibi akıyor görüntü, anlamadım pek
Hocam tekrar merhaba, geçtiğimiz günlerde ışık sızması var mı yok mu diye attığım görüntülerde, gerçek görüntüyü tam aktaramadığımı düşündüm ve kamera ISO ayarlarıyla oynayarak çıplak gözle görünen en iyi şekilde tekrar size görüntüleri göstermek istiyorum. Problem yaratabilecek kadar ışık sızması var mı? 3 video ve birkaç resim ekledim aşağıya.