MSI MAG245R monitörü test etme

ismail34

Megapat
Herkese iyi akşamlar, MSI MAG245r model bir monitör aldım ve bugün elime ulaştı. Daha önce herhangi bir tecrübem olmadığı için monitörde bir sorun olup olmadığını kestiremiyorum. Gerekli testleri yapmak için beni yönlendirirseniz çok sevinirim. Işık sızması denilen sorun için telefonumun kamerasıyla çekmeye çalıştım ama tam yansıtabildim mi resme bilemiyorum.

1.jpeg
2.jpeg
3.jpeg
4.jpeg
5.jpeg
WhatsApp Image 2021-08-21 at 21.16.27.jpeg
7.jpeg
WhatsApp Image 2021-08-21 at 21.17.50 (1).jpeg
WhatsApp Image 2021-08-21 at 21.17.50.jpeg

Ölü piksel yok, temiz.

Işık sızması sağ üstte çok az var gibi ama telefonda abartı görünür ışık sızması. Normal kullanımda fark edebileceğiniz kadar büyük değil zaten.

Genel olarak temiz, hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Siyah ekranda bir fotoğraf atar mısın? Video kaydı ile değil düm düz fotoğraf. Ve ghosting testini uygularken çekebilirsen video çekemezsen fotoğrafını buraya atar mısın?

Buyurun. Bu arada fotoğrafı çektim ama gerçekle alakası yok gibi :) aşırı parlak ve yansımalı gösterdi. Videoyu da uploadladım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ölü piksel yok, temiz.

Işık sızması sağ üstte çok az var gibi ama telefonda abartı görünür ışık sızması. Normal kullanımda fark edebileceğiniz kadar büyük değil zaten.

Genel olarak temiz, hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
Film izlerken vs. rahatsız eder mi acaba? Göze batar mı? Alt taraf ve sol kısım ve orta üst kısımda çok az var. Sağ tarafta azıcık daha yoğun. Telefon çıplak gözle gördüğümüz gibi yansıtmamış tabii.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2021-08-21 at 21.41.42.jpeg
    WhatsApp Image 2021-08-21 at 21.41.42.jpeg
    79,5 KB · Görüntüleme: 78
Öncelikle videoyu ve fotoğraflı karanlık ortamda çektiğiniz için tebrik ederim. Genelde aydınlık odalarda paylaşılıyor.

Ghosting ucundan biraz olsa da normalde seviyede.

Siyah eşitliğine gelirsek o da rahatsız etmez, iyi bir test sonucunuz var. Tabii ilk görselleri referans alıyorum.

Öncelikle videoyu ve fotoğraflı karanlık ortamda çektiğiniz için tebrik ederim. Genelde aydınlık odalarda paylaşılıyor.

Siyah eşitliğine gelirsek o da rahatsız etmez, iyi bir test sonucunuz var. Tabii ilk görselleri referans alıyorum.

İlginiz için teşekkür ederim. Bu arada YouTube'a yüklediğim Ghosting test videosunda da görüntü telefonda göründüğü gibi çıkmamış. Az önce tekrar izledim, telefonda izlediğimden daha değişik hafif kasıyor gibi bir görüntü olmuş. Telefonda izlediğimde yağ gibi akıyor görüntü, anlamadım pek :)

Hocam tekrar merhaba, geçtiğimiz günlerde ışık sızması var mı yok mu diye attığım görüntülerde, gerçek görüntüyü tam aktaramadığımı düşündüm ve kamera ISO ayarlarıyla oynayarak çıplak gözle görünen en iyi şekilde tekrar size görüntüleri göstermek istiyorum. Problem yaratabilecek kadar ışık sızması var mı? 3 video ve birkaç resim ekledim aşağıya.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

@LaMorte

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2021-09-05 at 20.43.52 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2021-09-05 at 20.43.52 (1).jpeg
    6 KB · Görüntüleme: 49
  • WhatsApp Image 2021-09-05 at 20.43.52 (2).jpeg
    WhatsApp Image 2021-09-05 at 20.43.52 (2).jpeg
    4,9 KB · Görüntüleme: 33
  • WhatsApp Image 2021-09-05 at 20.43.52 (3).jpeg
    WhatsApp Image 2021-09-05 at 20.43.52 (3).jpeg
    6,6 KB · Görüntüleme: 38
  • WhatsApp Image 2021-09-05 at 20.43.52.jpeg
    WhatsApp Image 2021-09-05 at 20.43.52.jpeg
    10,7 KB · Görüntüleme: 45
  • WhatsApp Image 2021-09-05 at 20.43.53.jpeg
    WhatsApp Image 2021-09-05 at 20.43.53.jpeg
    6,8 KB · Görüntüleme: 57
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı