Merhabalar geçen aylarda MSİ MAG251RX model bir monitör almıştım. İlk geldiği günden beri kablosu fotoğraftaki şekilde duruyor. İlk başta dikkat etmemiştim fakat monitörün yerini değiştirmek için söküp takarken fark ettim. Acaba bana monitörü gönderirlerken monitörün içindeki o demir parçasımı yamulmuş, o yüzden mi oturmuyor? Yoksa bu modelin kablosu bu şekildemi takılıyor. Fazla güç kullanıp takmakta istemiyorum kırarsam müşteri hatası derler. Başıma gelmişliği var. Aylardır böyle kullanıyorum sıkıntı çıkmadı.
Yuvadaki o demirde şu şekilde bir yamukluk gözükmüyor.Merhabalar geçen aylarda MSİ MAG251RX model bir monitör almıştım. İlk geldiği günden beri kablosu fotoğraftaki şekilde duruyor. İlk başta dikkat etmemiştim fakat monitörün yerini değiştirmek için söküp takarken fark ettim. Acaba bana monitörü gönderirlerken monitörün içindeki o demir parçasımı yamulmuş, o yüzden mi oturmuyor? Yoksa bu modelin kablosu bu şekildemi takılıyor. Fazla güç kullanıp takmakta istemiyorum kırarsam müşteri hatası derler. Başıma gelmişliği var. Aylardır böyle kullanıyorum sıkıntı çıkmadı.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: