MSI MAG251RX güç kablosu tam oturmuyor

ayazcag

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar geçen aylarda MSİ MAG251RX model bir monitör almıştım. İlk geldiği günden beri kablosu fotoğraftaki şekilde duruyor. İlk başta dikkat etmemiştim fakat monitörün yerini değiştirmek için söküp takarken fark ettim. Acaba bana monitörü gönderirlerken monitörün içindeki o demir parçasımı yamulmuş, o yüzden mi oturmuyor? Yoksa bu modelin kablosu bu şekildemi takılıyor. Fazla güç kullanıp takmakta istemiyorum kırarsam müşteri hatası derler. Başıma gelmişliği var. Aylardır böyle kullanıyorum sıkıntı çıkmadı.
Merhabalar geçen aylarda MSİ MAG251RX model bir monitör almıştım. İlk geldiği günden beri kablosu fotoğraftaki şekilde duruyor. İlk başta dikkat etmemiştim fakat monitörün yerini değiştirmek için söküp takarken fark ettim. Acaba bana monitörü gönderirlerken monitörün içindeki o demir parçasımı yamulmuş, o yüzden mi oturmuyor? Yoksa bu modelin kablosu bu şekildemi takılıyor. Fazla güç kullanıp takmakta istemiyorum kırarsam müşteri hatası derler. Başıma gelmişliği var. Aylardır böyle kullanıyorum sıkıntı çıkmadı.
Yuvadaki o demirde şu şekilde bir yamukluk gözükmüyor.

Dosya Ekleri

• 05E6115E-A17B-4553-BD54-0100808C632E.jpeg
    05E6115E-A17B-4553-BD54-0100808C632E.jpeg
    82,3 KB · Görüntüleme: 85
  • 58CF688C-E4BC-4229-9E5F-BC9B2449905C.jpeg
    58CF688C-E4BC-4229-9E5F-BC9B2449905C.jpeg
    112,6 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
Bende MSI MAG245r var bende tam oturuyor o kablo ama sorunsuz çalışıyorsa pek sorun olmayabilir hocam.

Ayrıyeten konuyla alakasız özür diliyorum fakat hocam sizde ölü pixel var mı bende 1 adet ölü pixel çıktı ama iade etmedim.

O konuda biraz şanslıyım ölü pixel çıkmadı, çıksa da dert edeceğimi zannetmiyorum. Bende konudan bağımsız birşey söyleyeceğim. Monitör sıkıntısız çalışıyorda ayar yapmada biraz sıkıntı çekiyorum. Tepki süresini normal mı? hızlı mı? yoksa en hızlı mı yapmalıyım? Ben çok bi fark görmedim internette birşeyde bulamadım sen ne olarak kullanıyorsun?

O konuda biraz şanslıyım ölü pixel çıkmadı, çıksa da dert edeceğimi zannetmiyorum. Bende konudan bağımsız bir şey söyleyeceğim. Monitör sıkıntısız çalışıyorda ayar yapmada biraz sıkıntı çekiyorum. Tepki süresini normal mı? Hızlı mı? Yoksa en hızlı mı yapmalıyım? Ben çok bir fark görmedim internette birşeyde bulamadım sen ne olarak kullanıyorsun?

Tepki süresi şu anda normalde hocam ancak ben şu anda idareten bir ekran kartı kullanıyorum ve Display Port'u bulunmuyor bu yüzden bunun gibi ayarlara henüz ihtiyacım yok.

Ben ne yapmalıyım gerforce 1660 super ekran kartım var DP ve Hdmi girişi mevcut. Ve bana MAG251RX monitör güç girişi fotoğrafı bulabilir misin? benim gönderdiğim görsel gibi. Eğer onda tam oturmuşsa garantiye göndermeyi düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı