MSI MAG256F alınır mı?

Bütçe
4500

442721

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçem 4.5k civarı IPS ve 180 Hz olmak şartıyla monitör bakıyorum. MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA bu ürün aklımda ürün normalde 3.999 TL civarıydı ama sonra 1 hafta stok olmadı daha muhtemelen fiyat düşmez. Bu ürün alınır mı? Yoksa başka ürüne mi bakayım?

Alınır güzel ben bunu alacaktım son anda Excalibur beni geri çevirdi 200Hz IPS panel olanını aldım ghosting değerleri de gayet iyi.

Bütçem 4.5k civarı IPS ve 180 Hz olmak şartıyla monitör bakıyorum. MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA bu ürün aklımda ürün normalde 3.999 TL civarıydı ama sonra 1 hafta stok olmadı daha muhtemelen fiyat düşmez. Bu ürün alınır mı? Yoksa başka ürüne mi bakayım?

Hacı yaklaşık 3-4 hafta önce 3900'e almıştım. Birçok yabancı forumlarda, bu forumlarda panel kalitesi vs. olsun her konuda önerilen bir model oldugunu rahatlıkla söyleyebilriim. Şükür herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Bana göre 2 eksisi var. İçinden DPI yerine HDMI 2.0 kablosu çıkıyor bununla 180 Hz almaktasın fakat G-Sync gibi özellikleri aktif edememektesin. Bir de hoparlörü yok. Onun dışında parlaklık düşük diyenler olmuş fakat beni rahatsız edne bir şey olmadı. Ben %30-40'ın üstüne daha çıkmadım.

Hacı yaklaşık 3-4 hafta önce 3900'e almıştım. Birçok yabancı forumlarda, bu forumlarda panel kalitesi vs. olsun her konuda önerilen bir model oldugunu rahatlıkla söyleyebilriim. Şükür herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Bana göre 2 eksisi var. İçinden DPI yerine HDMI 2.0 kablosu çıkıyor bununla 180 Hz almaktasın fakat G-Sync gibi özellikleri aktif edememektesin. Bir de hoparlörü yok. Onun dışında parlaklık düşük diyenler olmuş fakat beni rahatsız edne bir şey olmadı. Ben %30-40'ın üstüne daha çıkmadım.
Hocam selam bendede aynı monitör var monitör ayarlarından tepkime süresini en hızlı yapıp fifa veya herhangi bir oyuna girdiğimde çok ağır bir ghostingle karşılaşıyorum sizde de aynı mı acaba

Hocam selam bende de aynı monitör var monitör ayarlarından tepkime süresini en hızlı yapıp FIFA veya herhangi bir oyuna girdiğimde çok ağır bir ghostingle karşılaşıyorum sizde de aynı mı acaba?

Dostum tepkime süresi bende de en hızlı fakat herhangi bir ghosting durumuyla karşılaşmadım. Ghosting panelle alakalı aslında fakat bu modelin paneli iyi ekstra IPS zaten ghosting görülmesi mantıklı gelmedi pek ümidim olmasa da kabloyu değiştirerek dene. Forumlarda denk gelmiştim bazı kişiler ghosting sorununu DP'ye geçerek çözmüş bende DP kullanıyorum.
Bu kablo epey önerilen bir model bende kullanıyorum memnunum. Eğer bütçen varsa DP kablosu daha iyi G-Sync falan da açabiliyorsun. Şansına belki düzelir.

1733815370140.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı