MSI MAG256F alınır mı?

Bütçe
4500
Dostum tepkime süresi bende de en hızlı fakat herhangi bir ghosting durumuyla karşılaşmadım. Ghosting panelle alakalı aslında fakat bu modelin paneli iyi ekstra IPS zaten ghosting görülmesi mantıklı gelmedi pek ümidim olmasa da kabloyu değiştirerek dene. Forumlarda denk gelmiştim bazı kişiler ghosting sorununu DP'ye geçerek çözmüş bende DP kullanıyorum.
Bu kablo epey önerilen bir model bende kullanıyorum memnunum. Eğer bütçen varsa DP kablosu daha iyi G-Sync falan da açabiliyorsun. Şansına belki düzelir.

Eki Görüntüle 2371142

İlk başta monitörün kendisinden gelen HDMI kablosuyla çalıştırıp en hızlıya aldığımda yazılarda bile aşırı ghosting oluyordu sonra elimde halihazırda bulunan DP kablosuna geçiş yaptım bu durum yazılardaki ghosting oranını azalttı ama FIFA'da filan hala çok kötü. Sizce garantiye göndersem ilgilenirler mi?

İlk başta monitörün kendisinden gelen HDMI kablosuyla çalıştırıp en hızlıya aldığımda yazılarda bile aşırı ghosting oluyordu sonra elimde halihazırda bulunan DP kablosuna geçiş yaptım bu durum yazılardaki ghosting oranını azalttı ama FIFA'da filan hala çok kötü. Sizce garantiye göndersem ilgilenirler mi?
İlgilenmek zorundalar hatalı ürün satmışlar mağdursun.Bu ürünün orjinalinde olmayan birşey senin ürün kusurlu.

MSI bahsettiginiz tüm modelleri giriş seviye kalitesiz panel kullanmakta o yüzden ötürü MAG serisi olan bu model panel kalitesi vs. fiyatına göre çok iyi.
Ürün itopyada tükendi sadece mağaza satışı var birde ölü piksel çıkarsa diye amazonda aldım siz benden 700 lira ucuza aldınız hocam.

Son düzenleme:
İlgilenmek zorundalar hatalı ürün satmışlar mağdursun. Bu ürünün orijinalinde olmayan bir şey senin ürün kusurlu.

Ürün İtopya'da tükendi sadece mağaza satışı var bir de ölü piksel çıkarsa diye Amazon'da aldım siz benden 700 lira ucuza aldınız hocam.

Hocam siz hiç FIFA oynadınız mı en hızlıya alıp bir konu daha açmıştım o konuda bir arkadaş daha en hızlıya alınca aynısını yaptığını söylüyor o yüzden emin olamıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı