MSI MAG272C monitör alınır mı?

gayet iyi bir monitör ama hepsiburada gibi yerlerden almanı önermem. ve 165hz ile 144hz arasında çok bir fark yok. Fiyatta öyle bir indirime gidebilirsin. Ayrıca kullanacağın duruma göre bilemem ama 27'' biraz büyük oluyor oyun oynarken. yaslanırım uzak bakarım dersen güzel fakat dediğim gibi tryhard gibi böyle yakınlaşıp oynuyorsan 23'' idealdir .

QHD versiyonunu aldım. Rahatsız edici derece ghosting yapıyordu, iade ettim. Modele özel veya benim ürüne özel bir durum olabilir bilemiyorum. Aklında bulunsun.

Alınmaz çünkü 27 inç 1080P'ye yakışmaz pikseller gözükür o yüzden 27 inç 1080p almayın 24 inç alın.
Adam monitörü almıştır bile , biraz erken yazmışsın sanki.
Alınmaz çünkü 27 inç 1080P'ye yakışmaz pikseller gözükür o yüzden 27 inç 1080p almayın 24 inç alın.
Öyle bir durum yok ayrıca.

Öyle bir durum yok ayrıca.
Öyle bir durum var. 27 inç 1080p'de PPI değeri daha düşük olduğundan kullanıcıya daha düşük gelebilir. Ki bu alıştığınız PPI değerine bağlı, 15 inç 1080p laptoptan 22 inç 1080p monitör arasında bile fark hissediliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı