Selamlar. Dün birkaç araştırma yaptım ve şu 2 monitör arasında kaldım, fiyat farkları önemli değil hangisini almam gerektiğini sebebiyle birlikte yazarsanız sevinirim.
Alienware 27" AW2720HFA 240Hz 1ms 2xHDMI DP 5xUSB Fast IPS FHD Freesync ve G-Sync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile AW2720HFA ITOPYA'da.
www.itopya.com
@nebulouscookies daha çok oyun ağırlıklı ise Alienware olan, film vs derseniz Dell, tek sorun Alienware olan siyahları göstermekde biraz geri onun dışında kusursuzlar.
Alienware 27" AW2720HFA 240Hz 1ms 2xHDMI DP 5xUSB Fast IPS FHD Freesync ve G-Sync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile AW2720HFA ITOPYA'da.
@nebulouscookies o zaman MSI olan, 800TL daha fazla vermeyi gerektirecek bir durum olduğunu sanmıyorum, bazı arkadaşlar MSI monitörler de sorun yaşamış ama öyle bir durum olacağını da sanmam olursa da garantiye verirsiniz.
İngilizce biliyor musunuz bilmiyorum ama inceleme videolarını da bırakayım izleyip karar verirsiniz.
@nebulouscookies, ölü piksel, dalgalanma vs vs, ürünün kendisinde bir sorun yok, şans eseri bazı kullanıcılarda olabiliyor ama bunu düşünüp almamak da yanlış olur, MSI olanı alın bence sorun olursa iade edersiniz zaten.
Örnek olarak, ASUS'da sorun çıkma ihtimali %5 iken MSI %10 mesela.
@nebulouscookies, ölü piksel, dalgalanma vs vs, ürünün kendisinde bir sorun yok, şans eseri bazı kullanıcılarda olabiliyor ama bunu düşünüp almamak da yanlış olur, MSI olanı alın bence sorun olursa iade edersiniz zaten.
Örnek olarak, ASUS'da sorun çıkma ihtimali %5 iken MSI %10 mesela.