MSI marka monitör alınır mı?

İsimsizMan09

Hectopat
Arkadaşlar merhaba ben yeni bir 2K monitör almayı düşünüyorum ve çok güzel bir MSI monitör buldum, fiyatına göre gerçekten çok iyi fakat baktığımda firmanın Türkiye'de adamakıllı bir teknik servisi yok. MSI teknik servis yazıyorum tek bir şey çıkmıyor onun yerine ne olduğu belirsiz bir servis point adında bir yer var. Sizce alınır mı? Ayrıca bu servis Point'in incelemeleri hiç iyi değil memnun olmayan birçok insan var. MSI gibi bir şirketin kendisinin bir teknik servis açmamış olması büyük fiyasko.

MSI'ın ölü piksel konusunda sorumluluk reddettiklerini biliyorum ama zaten koşulsuz şartsız iade hakkınız var ilk 2 hafta. O sürede çıkmazsa uzun süre çıkmaz zaten, bence alınır. Ve hatta baktım ki açık renk 3, koyu renk 5'e kadar kabul etmiyorlarmış.

MSI'ın ölü piksel konusunda sorumluluk reddettiklerini biliyorum ama zaten koşulsuz şartsız iade hakkınız var ilk 2 hafta. O sürede çıkmazsa uzun süre çıkmaz zaten, bence alınır. Ve hatta baktım ki açık renk 3, koyu renk 5'e kadar kabul etmiyorlarmış.
Evet öyle bir sıkıntıları var ama 1 adet ölü piksel için göndermem ben de zaten uğraşamam onlarla. Koşulsuz şartsız iade derken beğenmediğim takdirde hemen iade mi edebiliyorum?

Ölü piksel veya beğenmediğiniz durumlarda "ölü piksel çıktı, ışık sızması var" gibi sebeplerden diye belirtmeyin. Koşulsuz iade hakkımı kullanıyorum deyip iade edin. Yoksa direkt servise gönderiyoruz kararı orası verecek diyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı