Elimde MSI Mech 6750XT var Sapphire 6900 XT SE modeli ile takas yapacağız. Ben üste 5bin vereceğim mantıklı mı sizce?
saf güc istiyorum nvidialar cok takas yapmak istemiyorYani ne kadar mantıklı bilemedim ben olsam yine 6000 serisinden ziyade yeni kart alacaksam bile en azından 7000 serisi veya dengi NVIDIA çalışırdım doğrusu.
evet temiz güvenlik etiketi faturası kendi ekran kartı aparatına kadar herşeyi varEğer kart temizse çok mantıklı.
zaten benim kartında garantisi 1ay filan kaldı o kartın garantisi yokmuşEğer kart temizse çok mantıklı.
Evet temiz; güvenlik etiketi, faturas,ı kendi ekran kartı aparatına kadar her şeyi var.
5dakkalık testte 71cFurMark testi yaptın mı?
banada mantıklı geldi anlaştık haftasonuna kadar yapıcam t akasıİyi görünüyor. Dediğim gibi, kartın temiz olduğuna eminsen çok mantıklı bir takas.
ama benim kart 1 2gündür s iyah ekran veriyor octt testi yaptım 1saatlik onda s orun cıkmadı ddu ile driver siliyorum inşallah bidaha olmazİyi görünüyor. Dediğim gibi, kartın temiz olduğuna eminsen çok mantıklı bir takas.
adamla konuştugumuzda sorun yoktu valorant oynarken cözünürlük degiştirdim sonra siyah ekran a ldımİyi görünüyor. Dediğim gibi, kartın temiz olduğuna eminsen çok mantıklı bir takas.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.