MSI Mech GP OC RX 5700 vs RTX 3060

ROEXX

Hectopat
Merhabalar,
1.5 senedir kullandığım RX 5700 kartıma 11.500 lira teklif geldi, çok da satma fikrim yoktu ama; üstüne biraz da ben koysam 30 serisine geçsem nasıl olur diye düşündüm sizlere danışmak istedim.

Halihazırda AMD kullandığınıza göre AMD'den devam etmenizde bir sakınca yok bence. O parayla RTX 3070 muadili RX 6700 XT alabilirsiniz hem de güzel modellerden. Daha ben bugün Japonya'dan sipariş geçtim Nitro+ modeli, 8750 TL civarına geldi.

RTX 3060 zayıf bir kart, performans olarak RX 5700'den sonra çok minimal fark oluşacaktır. 6700 XT'ye geçerseniz performansı daha belirgin şekilde artar.

Halihazırda AMD kullandığınıza göre AMD'den devam etmenizde bir sakınca yok bence. O parayla RTX 3070 muadili RX 6700 XT alabilirsiniz hem de güzel modellerden. Daha ben bugün Japonya'dan sipariş geçtim Nitro+ modeli, 8750 TL civarına geldi.

RTX 3060 zayıf bir kart, performans olarak RX 5700'den sonra çok minimal fark oluşacaktır. 6700 XT'ye geçerseniz performansı daha belirgin şekilde artar.
Mantıklı görünüyor, sizden link isteyebilirim konuyla ilgili :)
Kartı satın. Ardından sistemi de satın. 13.000 TL'ye 3060'lı kasa alın hazır sistem.
Sizin öneriniz de aklıma yattı açıkçası biraz araştırmak gerekiyor sanırım

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı