MSI Mech RX 5500 XT OC alınır mı?

edelkrone

Decapat
Katılım
29 Temmuz 2021
Mesajlar
739
Makaleler
1
Çözümler
5
İnternette araştırdım ısınma sorunu varmış sanırım. Ama daha çok RX 5700 XT'de yaşanıyormuş. Sizce alınır mı? Sadece kart sorunlu mu değil mi merak ediyorum.
 
Son düzenleme:
Yanlış bilgi
İnternette araştırdım ısınma sorunu varmış sanırım. Ama daha çok RX 5700 XT'de yaşanıyormuş. Başka modelleri de almak isterdim ancak kimse ekran kartını satmak istemiyor. 1 hafta önce ASUS ROG GTX 1650S aldım. Satıcı iptal etti. Muhtemelen dolar yüzünden hemen satmak istemiyorlar. Dediğim gibi bunu da zor buldum, sizce alınır mı?

Hocam XT eski versiyonu anlamına geliyor 5700 alın bence.
 
Tamam da ben fiyata göre alınır/alınmaz tavsiyesi istemiyorum ki. Sadece sorun yaşayan arkadaşlar varsa anlatmalarını istiyorum.

Dostum teknoloji işi şans işidir. Sen yaşarsın başkası yaşamaz. Alınıp alınmayacağı fiyata göre yorumlanır. Biz kartın ne durumda olduğunu bilemeyiz. İkinci el ürün alıyorsun. Yoksa kart iyi karttır. 1660 yakın bir güçte her oyunu oynatır.
 
Tamam da ben fiyata göre alınır/alınmaz tavsiyesi istemiyorum ki. Sadece sorun yaşayan arkadaşlar varsa anlatmalarını istiyorum.
Bunu söylediğinize göre büyük ihtimalle kazık yiyeceğinizi bile bile alıyorsunuz ama madem konu o değil 5500 XT Mech alınır, soğutması çok iyi değil ama idare eder.
 

Geri
Yukarı