MSI MEG Z390 Godlike ve MPG Gungnir uyumlu mu?

YasinCetinkaya

Kilopat
Yer
Ankara
Arkadaşımın bana sorduğu soru tam olarak şöyle;
"MSI MEG Z390 Godlike anakart, MSI Gungnir 100'e tam mı gelir yoksa büyük mü gelir?" Ben de MSI'nın sitesinden baktığım kadarıyla pek bir şey anlayamadım. Kasa özelliklerinde eATX anakartları desteklediği yazıyor fakat ölçülerde tam bir uyum yakalayamadım açıkçası. Kasa MidTower bir kasa. Bu yüzden size danışmak istedim. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart boyutları;
  • 12 in. x 10.7 in. (30.5 cm x 27.2 cm)
Kasa desteği;
  • EATX (up to 272mm) / ATX / mATX / Mini-ITX
Tam uyumlu :)

Anakart boyutları;
  • 12 in. x 10.7 in. (30.5 cm x 27.2 cm)
Kasa desteği;
  • EATX (up to 272mm) / ATX / mATX / Mini-ITX
Tam uyumlu :)
Öncelikle çok teşekkür ederim. Sizi yakalamışken şunu da sorayım. Ben arkadaşıma evet dedim ama. Elinde MSI RTX 2080Ti Lightning Z model ekran kartı var. Biliyorsunuz 3 slot kaplayan bir kart. Biraz fazla kalın ama uzunluğunu bilmiyorum. Bu ekran kartı o kasaya sığar mı hocam? :)

400mm GPU desteği var, 328mm belirttiğiniz kart. Fazlasıyla yeterli bir genişliği var kasanın.

4x8GB 4600Mhz RAM mi önerirsiniz, 4x16GB 3466Mhz RAM mi hocam? Sebebiyle açıklarsanız bir de çok daha rahat yardımcı olabilirim. :)
Hocam bir de ek olarak dediğim gibi arkadaşım MSI ekosistemi kurmak istediği için bu kasayı seçti. Kasa da daha yeni. Sizce hava akışında herhangi bir problem olabilme ihtimali var mı? İçerisinin ısınma açısından. Sıvı soğutma ve farklı fanla monte edilecek. Yani listede benim anladığım kadarıyla öyle. Corsair'in 3'lü fanları ve Corsair'in H150i PRO sıvı soğutması var.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı