Arkadaşlar hem oyun oynayabilceğim hem de tübitak projelerimi yapabileceğim bir dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum. Bütçem maksimum 7.000 TL. Oynamak istedigim oyunlarda CS:GO, Zula, Bannerlord, RDR2, eğer mümkünse Grand theft Auto 5.
7000 liraya alacağınız MSI dizüstü bilgisayar pek oyun odaklı bir bilgisayar olmayacaktır. Ama tabii ki marka olarak MSI kendini kanıtlamış bir marka ve daha uzun ömürlü olacaktır.
Dizüstü bilgisayarların fiyatları performanslarının yanında çok uçuk kalıyor bence, 7000TL'ye RDR2 ve diğer söylediğin gibi bir oyunları akıcı şekilde oynatabilecek çok dizüstü bilgisayar olduğunu sanmam. Masaüstüne yönelmeni öneririm.
Msı Nb Gl65 9sc-041xtr İ5-9300h 8gb Ddr4 4gb 256gb 15.6 Dos 7.094,99 TL ve ücretsiz kargo ile n11.com'da! Msi Dizüstü Bilgisayar fiyatı Bilgisayar kategorisinde.
Arkadaşlar hem oyun oynayabilceğim hem de tübitak projelerimi yapabileceğim bir dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum. Bütçem maksimum 7.000 TL. Oynamak istedigim oyunlarda CS:GO, Zula, Bannerlord, RDR2, eğer mümkünse Grand theft Auto 5.
Monster daha ucuz oluyor diye biliyorum. Monster Abra A7 bakabilirsin. Attığım linkdeki bilgisayarın depolama birimi farklı başka modelleri var Monster'ın sitesi üzerinden bakabilirsin.
Monster Abra A7 V11.1.1 17,3" Oyun Bilgisayarı'nın 9. nesil i7-9750H işlemcisi ve GTX 1650 ekran kartı ile sanal dünyanın en vahşi canavarı olmaya hazır mısın?
MSI laptop konusunda en üst seviyede yer alıyor, ama Monster'de üzmez, kesinlikle kötü değil ama bir MSI da etmez. Monster kullanan arkadaşlarım fazlasıyla memnun.