MSI mı Asus mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha kaç kez açılacak bu konu acaba... İkisi de aynı diye yırtınıyoruz, adamlar hala konu açıyor boş yere. Araştırma alışkanlığı yok ki ülkemizde...

Asus performans bakımından msı ile aynı olabilir fakat msı gibi çok gaming modeli Bulunmuyor çünkü msı gaming de daha tecrübeli ve Msı pc donanımları daha güzel. Ve hafif

MSI gerek standart soğutma gerek performans olarak daha iyi. ASUS'un tercih edilme nedenine gelirsek sadece Türkiye'de daha fazla duyulmuş bir firmanın ötesinde bir özellik göremiyorum.
İnsanımızda neyi çok duyarsa o iyiden yola çıkarak ASUS ürün alıyor. Tabi bu demek değil ki ASUS kötü. Aslında iki firmanın gerek grafik kartları gerek diğer benzer ürünleri arasında göze batacak farklılıklar yok. İkisi de tercih edilebilecek büyük firmalar listesinde üst sıralarda. Teknoloji piyasası biri gelir daha iyi olur öteki gelir onun yerini alır falan. Hepsi birbirinin açığını kapatarak yükselmeye çalışıyor.
Şu daima iyi şu kusursuz şu mükemmel aman diğerleri berbat falan boş şeylerdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konu sakıza benzer gittikçe gider. Msi ekran kartı ve anakart Gaming Serisi sayesinde baya iyi. Ekran kartında bulunan Twin Frozr soğutması sayesinde gayet başarılı. BİOS arayüzü ve ayarları konusunda Msi daha iyi gibi.

Bana göre msi'nin şekli, ismi yeter mesela. Asus'un 1 adım gerisinde veya ilerisinde farketmez. İkiside çok kalitelidir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı