MSI mı, Asus mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
3 fanlı modellerde fan boyutu küçük olduğundan fark olmuyor. 3 fan sadece göz boyama.

MSI derim.
Aynı boyutta fan mevcut. Nerden çıkardınız? Kart 30CM ve tamamı fan. En kötü ihtimal her biri 9CM olan fanlar var üzerinde. 1CM fark olur belki.

MSI hiç kullanmadım, Monster ve MSI'dan sonra ki en iyi marka Asus'tur. Teknik servisi biraz gıcıktır. Fiyat olarak MSI'den ucuzdur.

Katılmıyorum 3 fan oldukça önemlidir. Bu düşünceye nasıl vardınız?
Değildir. Göz boyamadır diyorum. Ister inan ister inanma. Fan boyutları küçülüyor 3 fan olduğu için. 2 fanlı modellerde fan boyutu büyük olduğundan sadece tasarımda farklılık oluşuyor. Sıcaklığa da bir katkısı olmadığını bilsen görürdün zaten.

MSI hiç kullanmadım, Monster ve MSI'dan sonra ki en iyi marka Asus'tur. Teknik servisi biraz gıcıktır. Fiyat olarak MSI'den ucuzdur.
Teknik servisi gayet ilgili. Coil Whine için gönderdiğim kartımı gidiş dönüş kargo süreci dahil 1 haftada geri elime ulaştırdılar. Her anını mail yoluyla bildirdiler ve her mailime cevap verdiler. Ve Coil whine kartımda değil PSU'mdaymış:D

Arkadaşlar PC toplayacağım da markalarda cok kararsiz kaldim.

ASUS mu?
MSI mi?

Sizce hangisi?

Ben şu ana kadar hep ASUS kullandım, şu anda MSI RTX 2060 Ventus modelini kullanıyorum. Hemen hemen aynılar ama ASUS bir tık daha önde gibi sanki.
2 fanlı MSI Gaming X, 3 fanlı Asus Rog Strix'ten daha sessiz çalışıyor.

Ben 3 fanlı GTX 1060 6GB kullandım şu anda 2 fanlı RTX 2060 kullanıyorum. 3 fanlı GTX 1060 daha sessizdi ve daha az ısınıyordu.

Değildir. Göz boyamadır diyorum. Ister inan ister inanma. Fan boyutları küçülüyor 3 fan olduğu için. 2 fanlı modellerde fan boyutu büyük olduğundan sadece tasarımda farklılık oluşuyor. Sıcaklığa da bir katkısı olmadığını bilsen görürdün zaten.
Hocam kart genişliyor zaten. Ayrıca testler de mevcut uzay sistemde 60 dereceyi geçmiyor. 10-15 derece daha serin çalışıyor. Tamam normal kullanım için fazladan para verip 1 fan fazla olan modeli almak gereksiz gelebilir ama hız aşırtmada çok etkilidir kendileri.

Hocam kart genişliyor zaten. Ayrıca testler de mevcut uzay sistemde 60 dereceyi geçmiyor. 10-15 derece daha serin çalışıyor. Tamam normal kullanım için fazladan para verip 1 fan fazla olan modeli almak gereksiz gelebilir ama hız aşırtmada çok etkilidir kendileri.
Arkadaşlar şaka misiniz? 1 fan nasil 15 derece etki ediyor? Telefonda olmasam video atacağım da uğraşasım yok şimdi.

Ben şu ana kadar hep ASUS kullandım, şu anda MSI RTX 2060 Ventus modelini kullanıyorum. Hemen hemen aynılar ama ASUS bir tık daha önde gibi sanki.

Ben 3 fanlı GTX 1060 6GB kullandım şu anda 2 fanlı RTX 2060 kullanıyorum. 3 fanlı GTX 1060 daha sessizdi ve daha az ısınıyordu.
RX 480 testinde görmüştüm. Daha sessizdi MSİ. Hemde 10dba.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı