MSİ mı Monster mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Grizzly

Hectopat
Merhaba arkadaşlar ben bu yılın sonuna doğru bir Gamebook almayı düşünüyorum. Daha önce masaüstü düşünüyordum fakat ben gezen bir insanım ve masa üstüyü gezdiremeyeceğim için aynı zamanda oyunda oynadığım için bir Gamebook almayı düşünüyorum. MSI ve Monster arasında kaldım. Tasarım benim için önemli. Aklımda MSI GS70 Stealth modeli var fakat fiyatı tuzlu biraz. Monster içinde aklımda 3 model var fakat tasarımları ve ağırlıkları beni biraz düşündürdü.
Ürünler bunlar

Monster:

MONSTER® Q47W350SKQ01 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > 15.6" W350SKQ

MONSTER® Q47MS-16GC1 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > 15.6" MS-16GC

MONSTER® Q47MS-17571 17.3" - MONSTER NOTEBOOK > 17.3" MS-1757

MSI

MSI GS70 STEALTH NOTEBOOK , laptop , notebooklar , laptoplar , en ucuz laptop fiyatı

Dediğim gibi tasarım konusunda önem veriyorum. Ayrıca karşılaştırma yapmak gibi olmasın ama hangisinde daha iyi performans alırım ?

Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Msi gösterdiğiniz Monster marka laptoplarla aşağı yukarı aynı performansı verecektir ve arada 2000Tl gibi bir fark var. Bunun neden Gs70 Stealth'ın dünyanın en ince ve hafif oyuncu dizüstü bilgisayarlarından biri olmasıdır.
Çok ince olması biraz da ısınmasına neden olabilir eğer performans almak istiyorsanız Gtx770m veya Gtx780m ekran kartına sahip modellere yönelmenizi öneririm.

- - - Güncellendi - - -

Performans açısından önerebileceğim laptoplar :
http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?kat=6047&urn=437505&lang=tr-TR
http://www.pcdepo.com/msi-nb-gt70-superr2-2od-452tr-notebook-urun10786.html
http://www.pcdepo.com/msi-gt60-2od-094tr-notebook-urun7984.html

Performansları çok iyi olabilir ama bildiğiniz kütük gibi bilgisayarlar :)

Bu arada Technopat tarafından yapılan aşağıdaki incelemeleri izlemeni şiddetle öneriyorum :

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GS70 incelemesini izledim. Zaten o inceleme beni o bilgisayara yönlendirdi. Fakat monsterlerin kalın olması düşündürücü.

Isınma benim için sıkıntı değil harici klavye kullanıyorum. Bilgisayar için sıkıntı olacaksa sağlam bir dış soğutucu alarak bir nebze hafifletebilirim. Fakat ısınma olayı bilgisayarı yavaşlatacaksa tasarımdan ödün verebilirim.

Arkadaşlar; sitede 1 aydan uzun süre sonra alınacak sistem konusu açmanın yasak olması, tamamen sizin için düşünülmüş bir uygulamadır. Her an büyüyen ve gelişen teknoloji dünyası içinde, bir ay sonra satın alacağınız sistemi bu günden toplamak büyük bir hata olur. Çünkü piyasa içerisinde fiyatlar ve ürünlerin, yeni çıkan ürünler sonucu, fiyatlarının ve performanslarının değişmesi söz konusudur.

Kendinin ve değerli arkadaşlarımın zamanını daha fazla tüketmemen için konuyu kapatıyorum.

Güncel sistem tavsiyeleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı