Merhaba, oyun oynamıyorum sadece yazılım geliştirme için kullanacağım. Şarjı vs. nasıl gider? Alınabilir mi?
Thinkpad serisinin kasa tasarımını pek beğenmiyorum biraz kaba duruyor. O yüzden msi daha çekici geliyor. Ne yapsam bilmiyorumBütçe çıkarsa bunu öneririm.
![]()
Lenovo NB E16 ThınkPad 21JT0017TX R7-7730U 16 GB 512 GB SSD 16' Free Dos FHD Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Lenovo NB E16 ThınkPad 21JT0017TX R7-7730U 16 GB 512 GB SSD 16' Free Dos FHD Dizüstü Bilgisayar en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
MSI'ın fiyatı iyi alıp geçebilirsin aslında.Thinkpad serisinin kasa tasarımını pek beğenmiyorum biraz kaba duruyor. O yüzden msi daha çekici geliyor. Ne yapsam bilmiyorum
Aslında tasarım fena değil ama zevkler ve renkler tartışılmaz.Thinkpad serisinin kasa tasarımını pek beğenmiyorum biraz kaba duruyor. O yüzden msi daha çekici geliyor. Ne yapsam bilmiyorum
Tasarım olarak güzel modeldir, sıcaklık sorunu yok ve 14" olması taşınabilirlik açısından büyük artı.Merhaba, oyun oynamıyorum sadece yazılım geliştirme için kullanacağım. Şarjı vs. nasıl gider? Alınabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.