MSI Modern 14 C11M-237xtr alınır mı?

Bütçe
12000
Makaleler
1
Yer
İstanbul Başakşehir
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta yazmış olduğum bilgisayar alınır mı? Aslında iki bilgisayar modeli arasında kararsızım. Kafamda MSI Modern 14 C11M-237xtr modeli ve Acer Aspire 5 A515-56G modeli var. Taşınabilir ve mümkünse yükseltmeye açık olsun istiyorum aslında. Başka bir öneriniz varsa alırım.
Not: Casper, Monster, HP markalarının bilgisayarlarını istemiyorum.
İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

Alınır. Fakat o bütçede bu daha iyi gibi.
Lenovo IdeaPad 3 82KU0118TX Notebook
Hocam öneriniz için teşekkür ederim ama, bu makinede Wi-Fi 5 var. Tamam, bu makineye HDD takılabiliyor ama bellek yükseltmesi yapılamaz. Aslında yapılır da Dual Channel olarak yükseltme yapılamaz. Belleğin bir tanesi gömülüymüş. Bir de AMD'ye çok sıcak bakmıyorum.
Ekleme: Yükseltme yapılabilmesi şart değil, ama içime sinecek bir şey arıyorum. Hızlı ve taşınabilir olması yeterli. Ha bir de ekran paneli ve mikrofon kalitesi üzmezse güzel olur.

MSI olanı aldım ama şimdiden pişman etti. VMD menüsü pasif ve Windows diskleri görmüyor.

Uzun bir aradan sonra pişman oldum diye yazdığım için düzeltme ihtiyacı hissettim. VMD menüsü için gelişmiş seçenekleri açtıktan sonra başka bir menünün altından erişebildim. Advanced menüsünde görüne pasif VMD menüsü süs olsun diye konmuş gibi ve insanı yanıltıyor. Meğersem başka bir menünün altındaymış açıp kapama menüsü. Windows 11 kurdum, ama istediğim performansı alamayınca Windows 10 kurdum. Kabul edilsin ya da edilmesin, Windows 11 hâlâ optimizasyon anlamında yetersiz. Üstelik birden fazla makinede deneyimledim bunu. Hoş geldin Windows Vista olmuş.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı