Çok pahalı fiyatı. 16 civarına düşüyordu hepsiburada'da.
Ben D16 alırdım.
Oyun oynayacaksanız aşağıdaki laptopu alın.
Aslında biraz da Vatan'daki 9 taksitli bilgisayarlara bakıyorum. O yüzden bu modele yöneldim. 1 tane de 2050'li bir MSI var ama karar veremedim.
Sizin attığınız cihaz fiyatını hak etmiyor.Aslında birazda Vatan'daki 9 taksitli bilgisayarlara bakıyorum. O yüzden bu modele yöneldim. 1 tane de 2050'li bir MSI var ama karar veremedim.
Sizin attığınız cihaz fiyatını hak etmiyor.
Hocam MacBook düşünür müsünüz? Şu anda M1 Air modeli öğrencilere 26kya satılmakta.
MacBook Air 13.3 inc M1 8CPU 7GPU 8GB 256GB Uzay Grisi MGN63TU/A - Apple - PT
Apple markalı MacBook Air 13.3 inc M1 8CPU 7GPU 8GB 256GB Uzay Grisi MGN63TU/A en uygun fiyatıyla sizleri bekliyor! Apple yetkili satıcısı Pozitif Teknolojiwww.pt.com.tr
2050'li cihaz bakıyorsanız.
Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
ekran kartı zaten çok güç çekmediği ve cpu da amd olduğu için sorun olmaz diye düşünmüştüm. Dediğiniz ekran kartına az güç gitme problemi nedir? Dediğiniz gibi bir sorun yaratacaksa evet tercih edilmemeli.Evet vatan bilgisayar MediaMarkt gibi sitelerden ürün almayın uygun tek ürün o MSI bilgisayar o da alınmaz Hepsiburada trendyol gibi sitelerden güvenle sipariş verebilirsiniz attığım Acer iyi bir model taksit imkanı olanlari da az sonra atacağım.
V15 alınmaz bu bütçede belki bakılabilir ama ısınma sorunlu ekran kartına az güç gidiyor ve ufledigi hava ekrana giderek sararma yapabiliyor.
@Nartive attığım acerde 12 taksite kadar taksit imkanı var almanızı öneririm.
Lenovo LOQ'ta mantıklı.Evet vatan bilgisayar MediaMarkt gibi sitelerden ürün almayın uygun tek ürün o MSI bilgisayar o da alınmaz Hepsiburada trendyol gibi sitelerden güvenle sipariş verebilirsiniz attığım Acer iyi bir model taksit imkanı olanlari da az sonra atacağım.
V15 alınmaz bu bütçede belki bakılabilir ama ısınma sorunlu ekran kartına az güç gidiyor ve ufledigi hava ekrana giderek sararma yapabiliyor.
@Nartive attığım acerde 12 taksite kadar taksit imkanı var almanızı öneririm.
Bu bilgisayar iyi bütçe el verirse alın.Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Buda 2050 li alınabilir.Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Hepsinde 12 aya kadar taksit var.
Simdi 4060 45w gücünde ekran kartınız var diyelim eğer ekran kartına az güç giderse(45w az bir güç) performans yüksek olmaz ve hemen hemen 3050 105w ekran kartı gibi performans verir.ekran kartı zaten çok güç çekmediği ve cpu da amd olduğu için sorun olmaz diye düşünmüştüm. Dediğiniz ekran kartına az güç gitme problemi nedir? Dediğiniz gibi bir sorun yaratacaksa evet tercih edilmemeli.
Evet Lenovo LOQ aralarından en iyisi boşta ram slotu var.Lenovo LOQ mantıklı geldi hocam. Peki buna sonradan 8 GB daha ram eklenebiliyor mu? Bilginiz var mı?
Birde attığınız Acer'a bakıyorum. Hepsiburada'nın ödeme seçenekleri arasında çift kredi kartı olmasından dolayı bunu da tercih edebilirim.