MSI Modern 15 alınır mı?

Nartive

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, sizce aşağıdaki linkte attığım laptop alınır mı? Genel amaç öğrenci kullanımı ve GTA 5, Sims 4 oynamak.

Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Aslında biraz da Vatan'daki 9 taksitli bilgisayarlara bakıyorum. O yüzden bu modele yöneldim. 1 tane de 2050'li bir MSI var ama karar veremedim.

Sakin 2050'li MSI bilgisayarı almayın tek fanlı sorunlu bir model.
Alacaksanız Vatan Bilgisayar'dan almanızı da önermem normalden pahalıya satarlar ama biraz araştırayım alabileceğiniz en iyisini bulmayı deneyeyim.

Son düzenleme:
Aslında birazda Vatan'daki 9 taksitli bilgisayarlara bakıyorum. O yüzden bu modele yöneldim. 1 tane de 2050'li bir MSI var ama karar veremedim.
Sizin attığınız cihaz fiyatını hak etmiyor.

Hocam macbook düşünür müsünüz? Şu anda m1 air modeli öğrencilere 26kya satılmakta.

2050'li cihaz bakıyorsanız

Evet vatan bilgisayar MediaMarkt gibi sitelerden ürün almayın uygun tek ürün o MSI bilgisayar o da alınmaz Hepsiburada trendyol gibi sitelerden güvenle sipariş verebilirsiniz attığım Acer iyi bir model taksit imkanı olanlari da az sonra atacağım.

Sizin attığınız cihaz fiyatını hak etmiyor.

Hocam MacBook düşünür müsünüz? Şu anda M1 Air modeli öğrencilere 26kya satılmakta.

2050'li cihaz bakıyorsanız.

V15 alınmaz bu bütçede belki bakılabilir ama ısınma sorunlu ekran kartına az güç gidiyor ve ufledigi hava ekrana giderek sararma yapabiliyor.

@Nartive attığım acerde 12 taksite kadar taksit imkanı var almanızı öneririm.

Bu bilgisayar iyi bütçe el verirse alın.
Buda 2050 li alınabilir.
Hepsinde 12 aya kadar taksit var.

Son düzenleme:
Evet vatan bilgisayar MediaMarkt gibi sitelerden ürün almayın uygun tek ürün o MSI bilgisayar o da alınmaz Hepsiburada trendyol gibi sitelerden güvenle sipariş verebilirsiniz attığım Acer iyi bir model taksit imkanı olanlari da az sonra atacağım.

V15 alınmaz bu bütçede belki bakılabilir ama ısınma sorunlu ekran kartına az güç gidiyor ve ufledigi hava ekrana giderek sararma yapabiliyor.

ekran kartı zaten çok güç çekmediği ve cpu da amd olduğu için sorun olmaz diye düşünmüştüm. Dediğiniz ekran kartına az güç gitme problemi nedir? Dediğiniz gibi bir sorun yaratacaksa evet tercih edilmemeli.

Bu bilgisayar iyi bütçe el verirse alın.
Buda 2050 li alınabilir.
Hepsinde 12 aya kadar taksit var.
Lenovo LOQ'ta mantıklı.
Birde attığınız Acer'a bakıyorum. Hepsiburada'nın ödeme seçenekleri arasında çift kredi kartı olmasından dolayı bunu da tercih edebilirim.
Peki bunlara sonradan 8 GB daha ram eklenebiliyor mu? Bilginiz var mı?

ekran kartı zaten çok güç çekmediği ve cpu da amd olduğu için sorun olmaz diye düşünmüştüm. Dediğiniz ekran kartına az güç gitme problemi nedir? Dediğiniz gibi bir sorun yaratacaksa evet tercih edilmemeli.
Simdi 4060 45w gücünde ekran kartınız var diyelim eğer ekran kartına az güç giderse(45w az bir güç) performans yüksek olmaz ve hemen hemen 3050 105w ekran kartı gibi performans verir.

Lenovo LOQ mantıklı geldi hocam. Peki buna sonradan 8 GB daha ram eklenebiliyor mu? Bilginiz var mı?
Birde attığınız Acer'a bakıyorum. Hepsiburada'nın ödeme seçenekleri arasında çift kredi kartı olmasından dolayı bunu da tercih edebilirim.
Evet Lenovo LOQ aralarından en iyisi boşta ram slotu var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı