MSI - Monster Laptop Tercihi

NucleusIron

Hectopat
Daha fazla  
Ben kendime oyun oynamak için laptop almak istiyorum. Ama bu konuda bazı şeyleri tam olarak bilmediğim için yardıma ihtiyaç duydum. Sizce MSI mı, yoksa Monster mı? Bir de 10000 civarı laptop alacak olsaydınız, 11 bine falan çıkabilir sıkıntı yok. Hangi modeli tercih ederdiniz nedeniyle belirtirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler. [emoji4]

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kendime oyun oynamak için laptop almak istiyorum. Ama bu konuda bazı şeyleri tam olarak bilmediğim için yardıma ihtiyaç duydum. Sizce MSI mı, yoksa Monster mı? Bir de 10000 civarı laptop alacak olsaydınız, 11 bine falan çıkabilir sıkıntı yok. Hangi modeli tercih ederdiniz nedeniyle belirtirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler. [emoji4]
Kağıt üstünde MONSTER daha iyi donanımlara sahip olarak gözükebilir. Ancak iş malzeme kalitesine ve soğutma işine gelince MSI bayağı öne geçiyor.

MSİ malzeme kalitesi olarak önde ancak her ne kadar soğutma olarak başarılı filan deselerde bu GT serisi modellerinde başarılı onun dışındaki modeller de gerçekten ısınıyor fazla abartılan bir marka bana göre. Monster alabilirsin ancak yeni nesil işlemcili 1070 ekran kartlı laptop tavsiye ederim. Monster' de şuan maalesef yeni nesil mobil işlemcili 1070 notebook modelleri bulunmamakta. Masaüstü işlemci entegre edilmiş tabi biraz pahalı. Yeni nesil işlemcili olmasa da olur diyorsanız fiyat performans ideali bu.
Tulpar T5 V16.1 15.6" Oyun Bilgisayarı

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı