MSI vs Monster laptop

Yahu tamam hocam, yıllardır Monster'i bilmiyoruz da genelleme yapıyoruz, tamam en iyi marka Monster.
Ben niye iyi olan kasaya kötü diyeyim ki? Abra övdüğümüzü mü gördünüz? Birden trip atmaya(?) başlıyorsunuz. Size kaynak soruyorum 3070'li Monster kullandım diyorsunuz. Burada konuşulan modelden haberiniz dahi yok ısınıyor diyorsunuz.

Genel olarak Monster kalitesiz bir marka. ASUS ve MSI markalarının yanından dahi geçemez. Burada haklarını yemeyelim Casper'dan bir tık iyiler.
22.1'in bir kere bile soğutma performansına baktınız mı? Kullananlarla konuştunuz mu? GF ve TUF'u çok rahat bir şekilde geçiyor.

22.1'in bir kere bile soğutma performansına baktınız mı? Kullananlarla konuştunuz mu? Gf ve TUF'u çok rahat bir şekilde geçiyor.

Bir modele bakarak konuşmuyorum. Monster'ın genel olarak ürünleri kalitesiz sorunlu bir tane amiral model çıktı diye MSI gibi bir markayla karşılaştırmak ne kadar doğru?

Bir modele bakarak konuşmuyorum. Monster'ın genel olarak ürünleri kalitesiz sorunlu bir tane amiral model çıktı diye MSI gibi bir markayla karşılaştırmak ne kadar doğru?
Marka karşılaştırmıyorum ki? GF kasası ve TUF kasası ile karşılaştırdım V22.1'i. Duruma göre GL kasasını dahi geçme şansı var. GE serisinin ve Scar serisinin iyi olduğunu bilmeyen yok. TUF'un berbat olduğunu, GF'nin pek iyi olmadığını da bilmeyen yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı