MSI MP251 monitör alınır mı?

Bütçe
3000

smesat

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba 1 haftadır monitör araştırıyorum panel Hz ms gibi kavramlara hakimim bütçem sınırlı. Ondan şu kadar fazlasına bunu alabilirsiniz demeyin 1 haftalık araştırma sonunda en sağlam bunu buldum merak ettiğim tek şey marka ve site güvenilirliği ghosting olur mu? Ya da kırılma kırılma vb.

Şimdiden cevaplarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Monitör:Pazarama

Bu monitörü daha yeni aldım. Renkler görüntü kalitesi vs. açısından şahsen çok memnun kaldım. Ama ghostingten şikayetçi olduğum için iade ettim. Eğer online rekabetçi oyunlarda beklentin yoksa bu fiyata daha iyisi zor. MSI'ın aynı fiyat bandında aynı özelliklere sahip bir monitör daha var, o tepkime süresi olarak daha iyi onu tavsiye ederim.

Bu monitörü daha yeni aldım. Renkler görüntü kalitesi vs. açısından şahsen çok memnun kaldım. Ama ghostingten şikayetçi olduğum için iade ettim. Eğer online rekabetçi oyunlarda beklentin yoksa bu fiyata daha iyisi zor. MSI'ın aynı fiyat bandında aynı özelliklere sahip bir monitör daha var, o tepkime süresi olarak daha iyi onu tavsiye ederim.
konuyu hortlattım hocam kusura bakmayın hocam 2. monitor olarak alınırmı 4000 tlye

Technopat Haberler

Geri
Yukarı