MSI MP251 vs Lenovo L24i 40

@BerkayZ87 Açıkçası gönlümden MP251 geçiyor ama yazılımı nasıldır, panel bilgisi felan bulamadım sağda solda. Birde satıcıları incehesap ve ebrarbilgisayar. Memnun kalmadım desem amazon gibi geri alırlar mı yoksa uğraştırırlar mı bilemedim. Yoksa bir sipariş verip denerdim sıkıntısızsa alırdım.

Tavsiyem MSI olur. 2023 son çeyreğinde çıkmış bir monitör. Nereden buluyorsun hayret ediyorum doğrusu. 🙂
Kapsamlı incelemesi olan bir kaynağımız var. Tahminimce sende bakmışsındır.
Güzel sonuçlar çıkmış. Tam bir ofis monitörü.
Alınır. 👍

Tavsiyem MSI olur. 2023 son çeyreğinde çıkmış bir monitör. Nereden buluyorsun hayret ediyorum doğrusu. 🙂
Kapsamlı incelemesi olan bir kaynağımız var. Tahminimce sende bakmışsındır.
Güzel sonuçlar çıkmış. Tam bir ofis monitörü.
Alınır. 👍
Vallahi daha önce monitör bakarken sizin ve @BerkayZ87 in tavsiyelerinden nelere bakmam gerektiğini kenara not etmiştim. Daha sonra fiyat sitelerinden filtrelerden kıstasları ayarlayıp arattım. Çıkanları display specsten ve redditden vs kontrol ettim. Bir de çıkış zamanları yeni olsun ki iadeden dönen, indirimde satılacak kusurlu ürün vb denk gelmesin dedim. :) Bulduğum alternatifleride sizlere sorayım diye düşündüm en son.

Bu hafta daha iyi bir alternatif (MP251P vs) çıkmazsa MP251 alırım büyük ihtimalle. ellerinize sağlık geribildirim için çok teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı