Herkese merhaba, başlıkta belirtildiği üzere AMD Ryzen 9 7950X ve RTX 4080 bileşen bulunduran sistemde almış olduğum MSI MPG A1000G PCI-E5 1000W PSU için UPS arıyorum. Topraklama evin banyo ve mutfağında olmasına rağmen sırf bu sistem için tüm eve çektirdim. Bu sistem için almış olduğum akım korumalı priz ise " Schneider electric APC 6'li akım korumalı priz PM6-gr 1836JOULe". Bölgede 3 ayda bir elektrik gidiyor ve maalesef voltaj dalgalanması çok oluyor. Prize bağlayacağım, sadece kasa ve Dell 165Hz 1ms 2K monitör olacak. Sizce bu akım korumalı priz yeterli olur mu yoksa,
Bu UPS'i alınır mı? (on-line tercih etmememin sebebi çok fazla sesli çalışması.)
Bir diğer sorum ise şu: Yukarıda belirttiğim akım korumalı prizin joule değeri 1836 fakat Schneider 2200VA UPS'in ise 273 joule. Sizce bu kadar bariz farkın UPS kullanımında ne gibi bir zararı veya faydası olur? Şimdiden teşekkürler.
Ben 3 yıldır bunu kullanıyorum hiçbir sorunu olmadı, yeri geldi çadırda bile kullandım. Ancak diğer markalar konusunda pek fikrim yok. Az bir fiyat farkına 2000 Va modeli tercih edebilirsiniz.
Ek olarak benim modelde fan yok size de fansız bir model almanızı tavsiye ederim, fan kafa ütülüyor.
UPS ve voltaj regülatörü kullanırsan da aynı işlevi görebilir voltaj regülatörleri markaları hakkında kesin bir bilgim yok, fark etmemişim hocam pardon
UPS ve voltaj regülatörü kullanırsan da aynı işlevi görebilir voltaj regülatörleri markaları hakkında kesin bir bilgim yok, fark etmemişim hocam pardon
@Yener K. hocam bir de siz bakabilir misiniz rica etsem? Regülatör almama gerek var mı sizce? PSU MSI MPG A1000G PCIE5 ATX3.0 olduğu için ekstra regülatör almamın gerekli olduğunu düşünmüyorum.