MSI MPG A1000G 1000 watt PSU için UPS önerisi

UPS alınca ekstra olarak regülatöre ihtiyacınız olmaz, boşuna masraf yapmanıza gerek yok. UPS zaten, AC gerilimi regüle ederek çıkışa iletir. Online UPS, AC gerilimi DC'ye çevirip sonra tekrar AC'ye cevirerek bir yerde şebekeden bağımsız çıkış verdiği için, regülasyon konusunda Line Interactive tipe göre daha iyidir.

Son düzenleme:
UPS alınca ekstra olarak regülatöre ihtiyacınız olmaz, boşuna masraf yapmanıza gerek yok. UPS zaten, AC gerilimi regüle ederek çıkışa iletir. Online UPS, AC gerilimi DC'ye çevirip sonra tekrar AC'ye cevirerek bir yerde şebekeden bağımsız çıkış verdiği için, regülasyon konusunda Line Interactive tipe göre daha iyidir.
https://www.hepsiburada.com/apc-bvx2200li-gr-2200va-kesintisiz-guc-kaynagi-pm-HB000012Z5AP

Yine de sizce bu tek başına yeterli olur mu? Monitörün maks tükettiği 90w, psu 1000w ama maks tükettiği 900 olur diye düşünüyorum. Linkteki ürün 1200w zaten.

7-8 yıl boyunca iki defa akü değiştirerek Powercom IMD-1000AP Line kullandım gayet memnundum, işte en sonunda iç elektronik aksamından kaynaklandığını sandığım (durup dururken kendi kendine PC'yi kasanın elektiriğini kapatmaya başladı) sorunlar çıkmamış olsa bununla devam ederdim de işte mecburen UPS yeniledik Makelsan Lion 2200VA Line modeline geçtim.

Powercom modelinde kendimce aküsünü değiştirmek kolaydı da Makelsan'larda bunu yapabiliyor muyuz bilemiyorum umarım yapılabiliyordur. Powercom 1000VA modelinde 1 tane Yuasa 12V9AH akü vardı Makelsan 2200VA için iki tane 12V9AH varmış, herhalde Yuasa NPW45-12 kuru aküleri diğer UPS'lere de uyacaktır.

Burada bazı UPS'ler önerilmiş ben bu markaları bilmiyordum öğrenmiş oldum iyi oldu. Bir de arkadaşlara sormak istiyorum Tunçmatik modelleri nasıldır pek öneren çıkmamış da sorayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tunçmatik de iyidir. Akuler ise Makelsan'a da uyar. Regülatör almaya gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı