Sorun olmaz. Öyle bir ayrım yok bu parçalarda. PSU'lar, evrensel olarak tüm anakart marka ve modelleri ile uyumludur. Kablo sayısı da fazlası ile yeterli.
MSI'nın velox 100p kasasına girer değil mi?
Sorun olmaz. Öyle bir ayrım yok bu parçalarda. PSU'lar, evrensel olarak tüm anakart marka ve modelleri ile uyumludur. Kablo sayısı da fazlası ile yeterli.
MSI'nın velox 100p kasasına girer değil mi?
Bu fiyata alınmaz. DeepCool 1000W PX1000-G bundan çok daha iyi bir modelArkadaşlar bu güç kaynağı alınır mı? Ne diyorsunuz güzelmi MSI MPG A1000G PCIE5 1000W 80 PLUS GOLD Full Modüler GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Bu fiyata alınmaz.
Bu fiyata alınmaz. DeepCool 1000W PX1000-G bundan çok daha iyi bir model
6 Haziran 2023'te çıkış tarihi
DeepCool-News Release-DeepCool Announces the PX-G Series , Highly Anticipated Power Supply
News Release - DeepCool was founded with the mission of providing professional, innovative, high-performance PC hardware and high-quality thermal solutions for enthusiasts across the world.www.deepcool.com
Sepete ekleyince % 15 indirimle 6195 TL düşmüyor mu. Biraz daha ucuza ve daha iyi bir model için ben olsam PX1000-G alırdım.İndirim var epey. 5000 TL civarına gelecek. Ben de başta 6100 TL sanmıştım. PX1000G'de abartı derecede iyi değil, biraz daha iyi.
Sepete ekleyince % 15 indirimle 6195 TL düşmüyor mu.
ne gibi bi artısı var msı nınkine göreSepete ekleyince % 15 indirimle 6195 TL düşmüyor mu. Biraz daha ucuza ve daha iyi bir model için ben olsam PX1000-G alırdım.
ne gibi bi artısı var msı nınkine göre
Kısaca performansı daha iyi ama 5000 TL civarına denk gelecekse değecek bir fark yok arada. Aynı fiyatta olsalar PX1000G alın derdim. Şu durumda A1000G alabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.