MSI MPG A650GF kabloları nereye takılır?

kaancicek2458

Hectopat
Katılım
28 Ağustos 2020
Mesajlar
60
Çözümler
1
Bu ürünü aldım fakat kablolarının nereye takıalcağını bilmiyorum bir ton kablo çıktı yardımcı olabilir misiniz?
 

Anakartım B550-A Pro bir şeyler yaptım kendimce sanırım sizde teyit edin CPU yazan kabloyu PSU'ya taktım diğeri sanırım anakarttaki CPU PWR yazan kısma takılacak işlemci için PCI-e kablosunu VGA girisine taktım 6+2'lik kısımları ekran kartına takılacak sanırım anakart için olanları da anakart girişine taktım uzun bir kafa kaldı onu da anakarttaki olabilecek tek yere taktım SATA'lık bir işim yok takmadım bu yüzden CPU'dan bir tane daha kablo var aynı şekilde PCI-e'den onlar yedek mi?


Ekstra olarak kasadan fpanel kablosu hdaudio kablosu Type-C, USB3.0 ve fanlarn kablosu geliyordu. Fanları SYS_FAN'lara taktım 3.0'ı kendi kısmına HD Audio'yu jaudi girisine fpaneli de JFP1e taktım.
 
Son düzenleme:




İlk önce PSU üzerinde gösterdiğim renkli yerleri anakartın üzerinde gösterdiğim aynı renkli yerlere takın. Ekran kartı için artık kaç tane VGA lazımsa o kadar takın mavi ile gösterdim. Bir tane yetiyorsa bir tane.

CPU'dan bir tane daha kablo var aynı şekilde PCI-e'den onlar yedek mi?

Yedek değil de bazı anakartlarda iki tane CPU güç bağlantısı oluyor. İhtiyaç durumunda ikinci bağlantıyı da yapıyorsunuz. PCI-e için olanlar da aynı şekilde fazla güç bağlantısına ihtiyaç duyan ekran kartları için ek kablolar. İlerde kart değişirseniz lazım olabilirler, saklayın.

Ekstra olarak kasadan fpanel kablosu hdaudio kablosu Type-C, USB3.0 ve fanlarn kablosu geliyordu. Fanları SYS_FAN'lara taktım 3.0'ı kendi kısmına HD Audio'yu jaudi girisine fpaneli de JFP1e taktım.

Bu kısım da doğru. Hemen hemen halletmişsiniz zaten. JFP1'in + ve - yönlerine dikkat edin.



Gerçi hatalı takma şansınız yok, bir pin direkt yok çünkü.



JAUD1 girişi de aynı şekilde, yanlış takamıyorsunuz. Sistem hazır gibi görünüyor.
 

Anakartın kablosunu PSU'daki resimde gösterdiğiniz yerde aşağıdaki motherboardada takılıyordu orayada taktım 2 kafalıydı. Tam oturdular zaten uzun kısmıda anakarttaki gösterdiğiniz yere taktım.


Kasadan sadece fpanel diye tek kablo cıktı + -yoktu
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…