Hold Up zamanının düşük olmasi parçalara zarar vermez, bunu kim neye göre salladı acaba? Tom's Hardware bunu %100 yükte ölçüyor ki ölçülen hadise, giriş gerilimi kesildiğinde PSU'nun ne kadar süre daha çıkış verebildiği ki direkt olarak PSU ile UPS uyumu için gerekli bir değerdir. Ayrıca yüksek hold up süresi, kullanılan kondansatörün kalitesi ve kapasitesi hakkında da bir fikir vermektedir. A650GF'de kaliteli olmasına rağmen nispeten düşük kapasiteli bulk kapasitörü mevcuttur.
Ayrıca konu içerisinde önerilen CX-F modelinde de hold up süresi 15 ms'nin altında. Ama A650GF'den daha kötü ripple ve geçici yanıt performansına sahip ki bunlar, stabilite açısından hold up süresinden daha önemli etkenler.
Bu zamanlamalar konusunda risk oluşturabilecek durum, Power Ok sinyalinin yanlış ayarlı olması ki MSI A650GF'de bu, olmasi gereken 1 ms'nin altında ve 0.4 ms ki yanlış ayarlı (yanlış ayarlı olması için değerin - (eksi) olması gerekir) değil sadece süre kısa, bu da ölümcül bir sorun değil. Sonuçta deşarj süresinde yanlış voltaj gitmesini engelleyebiliyor. A750GF modelinde ise yanlış ayarlı.
Sadece buna bakarak, bariz kalite farkı olan modellere yönelmek abes olur. Fiyatına göre alınabilir.