MSI Mpg A750GF 3800TL'ye alınır mı?

fankitonki

Megapat
Merhaba arkadaşlar. Yeni sistem topluyorum. Forumda genel olarak sesli çalıştığını belirtenler olmuş lakin masamın üstünde kullanmayacağım. Sesi haricinde bir sıkıntı olur mu? Bu fiyat aralığında çokta çıkmadan başka öneriniz olur mu? İyi forumlar.

Ek düzenleme: Sistemi büyük ihtimalle kapatmadan sunucu olarak kullanacağım. Bu nedenle sağlam bir PSU olması benim için çok önemli. Bütçe olarak 6000TL'ye kadar çıkabilirim.

Son düzenleme:
6K bütçeyle 850 watt GL serisi alabiliyorsun.

Hocam teşekkür edeim. MAG A-GL ile MAG A-GF arasında ne fark var bulamadım. MPG A-GL serisi normalde MAG serisinden bir üstte diye biliyorum. Genel olarak bir kaç farklı model var aklımda.
Modeller:
Nzxt C850
FSP Hydro G PRO 1000W
CORSAIR RMx Serisi RM750x

Şu an için ileriye dönük olarak Hydro G PRO modeli daha ağır basıyor.

MSI MAG A750GL PCIE5 modeli Amazonda 3800 civarı. Sizin önerinize istinaden ekledim. 100W için 2000TL daha fazla vermek istemiyorum açıkçası. Bu modelde diğerlerine o kadar para vermeden istediğim işi yapacaksa alabilirim.

@Smmmhunter hocam selam. Kendi açtığım konu bu.

Son düzenleme:
Bu bütçede alabileceğiniz en iyi PSU'lardan biri budur.
NZXT C850'nin iç yapısı bundan da iyidir fakat 12VHPWR desteği yok. Sizin için bir eksi değilse en iyisi o olur.

Bu bütçede alabileceğiniz en iyi PSU'lardan biri budur.
NZXT C850'nin iç yapısı bundan da iyidir fakat 12VHPWR desteği yok. Sizin için bir eksi değilse en iyisi o olur.
Teşekkür ederim hocam. Şu an sisteme ekran kartı bile almadım. İşlemci odaklı sunucu şeklinde kullanacağım. Bu neden 12VHPWR çok önemli değil açıkçası.

O zaman C850 en iyi seçenek olacaktır.
Teşekkür ederim hocam.

@Motionless IN White , @Andar Han , @Oreki , @klamontecarlo hocalarım son genel bir yorum alayım izninizle.

Raijintek Cratos ATX 3.0 850W = 4000TL
NZXT C850 = 4800TL
Raijintek AMPERE 850W = 4800TL
Raijintek Cratos ATX 3.0 1000W = 5300TL
BitFenix BFG Gold 1200W = 6600TL
FSP Hydro G PRO 1000W = 6600TL

Fiyat performans olarak son öneri NZXT olacaksa onu alıp geçeyim. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

İleride 5090 gibi kartlara geçmeyi düşünüyorsanız en azından 1000W Gen5 bir PSU tercih edin derim. O listede alabiliyorsam BFG Gold 1200 alırdım. Aksi halde Cratos 1000W bakardım.

Günaydın hocalarım.

İleride 5090 gibi kartlara geçmeyi düşünüyorsanız en azından 1000W Gen5 bir PSU tercih edin derim. O listede alabiliyorsam BFG Gold 1200 alırdım. Aksi halde Cratos 1000W bakardım.
Teşekkür ederim hocam.

@fankitonki Hydro G Pro 1000W güzel model ama aynı fiyata BFG 1200W varken listede geride kaliyor. Ampere 850W ise Cratos ile arasında 800 TL varken ve NZXT C850 ile aynı fiyattayken geri planda kalıyor. Kalanlar arasında bütçenize, planlarınıza uygun ve aklınıza yatanı tercih edebilirsiniz.
Sizede teşekkür ederim hocam.

Amazonda FSP Hydro G PRO 1000W yorumlarında ATX3.1 olarak güncellendiği belirtilmiş. Vade farkıyla Amazonda 7500TL'ye geliyor. Sizce bu durumda tercih etmek doğru olur mu?

NZXT C850 n11 üzerinden 9 taksitli hali 5300e, Cratos 1000W ise teknobiyotik üzerinden 12 taksit olarak 6500TL'ye geliyor. Alternatif olarak ikisinden birisi tercih edilebilir. BFG Gold 1200 sabit 6 taksit olarak alınabiliyor. Aylık duruma bakıp onuda zorlayabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı