MSI MPG CoreLiquid K360 İşlemci Soğutucu İncelemesi

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

Bu videomuzda MSI markasının MPG serisi hazır sıvı soğutucuları arasından en yüksek performanslı model olan CoreLiquid K360 modelini inceliyoruz. Son zamanlarda piyasada pek çok markanın hazır sıvı soğutucu sistemlerini bulmak mümkün. Biz de fırsat buldukça bunları inceliyoruz. MSI markasının da bu türden farklı modeller içeren MPG serisi var. Bu videomuzda incelediğimiz CoreLiquid K360 bu serinin […]

Devamı: MSI MPG CoreLiquid K360 İşlemci Soğutucu İncelemesi
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Merhaba,

İncelemeyi yapan benim. Disabled güç modu için Dengeli fan profilini kullanmadım çünkü Disabled modu Intel'in varsayılan 125W TDP güç değerlerinde çalışıyor. Yani sıcaklık oldukça dizginlenmiş. Sessiz fan profilinde bile fazlasıyla yeterli soğutma sağlanıyor zaten. Dengeli fan profiline çıkmaya gerek görmedim.

Dengeli fan profili kanımca bu soğutucuda kullanılması gereken en yüksek fan profili, (o da belki kısa süreli, render alırken vs...) bunu da videoda belirttim. Ki bu profil bile bence gürültülü çalışıyor. O sebeple Disabled güç modunda Dengeli fan profili biraz "overkill" kaçıyor.

Dengeli fan profilinin da ötesi var bir de, Oyun modu. O direk elektrik süpürgesi seviyesinde olduğu için pek gerek duymadım. 3 tane 40 desibel gürültü üreten fan!

Bence kullanıcıların çoğu Sessiz ile Dengeli Mod arasında bir yerlerde kullanacaklar bu soğutucuyu. Ben de testleri buna göre yapmaya çalıştım.

Teşekkürler hocam gene yapmanızı isterim sonuçta insanlar size güvenip alıyorlar.

Bütün güç seçeneklerinde ve profillerinde testleri yapmanız ürün hakkında fikir sahibi olmak isteyen insanları mutlu edecektir.

MSI fanlar dediğiniz gibi iyi bir CFM değerine bedel olarak süpürge gibidir.

Sonuçta, sesi kulak ağrısı olabilir fakat kasaya koyulunca biraz azalacaktır.

Bütün modlar içinde testleri yapmanızı isteme sebebim ürün hakkında tam bir bilgiye sahip olmaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…