Elektronik MSI MPG CoreLiquid K360 V2 ARGB 360 5300 TL

haklısınız hocam teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için, S360 sanki bir üst segment gibi geldi bana internetten izlediğim ısı değerleri videolarından fakat yeni K360 V2 ye göre daha eski bir ürün. epey de kıyaslama yapınca k360 daha iyi gibi duruyor fakat test edenler en doğru bilgiyi verir. Asus Tuf gt502 kasa almayı düşünüyorum üstteki yorumlarda bahsettiğim gibi Arctic 420 ile uyumlu mu değil mi henüz çözemedim itopyada stokta varmış bir onlara danışacağım, eğer ki uyuyorsa 420 yi almayı düşünüyorum.
Arctic sıvı soğutucuyu ön tarafta kullanabiliyordum ama ön tarafta sıvı soğutma kullanmayı sevmiyorum ayrıca sıvı soğutmanın performansının da etkilendiği ve zaman içinde pompa performansının daha hızlı düştüğü söyleniyor. Asus TUF GT502 'nin Asus sayfasında maksimum 360 desteklediği yazıyor.

Arctic sıvı soğutucuyu ön tarafta kullanabiliyordum ama ön tarafta sıvı soğutma kullanmayı sevmiyorum ayrıca sıvı soğutmanın performansının da etkilendiği ve zaman içinde pompa performansının daha hızlı düştüğü söyleniyor. Asus TUF GT502 'nin Asus sayfasında maksimum 360 desteklediği yazıyor.
o zaman mecburen 360mm bir sıvı soğutma alacağım. sıvı soğutmayı üstte kullanacağım bende

hocam merhaba, Msi Meg Coreliquid S360 almayı düşünüyordum bunu gördüm, sizce bunu mu almalıyım yoksa S360 fiyat düşürmesini mi beklemeliyim?
Corsair H150 hocam.

şuan 10 bin lira şaka gibi :) hangisini aldınır hocam hangi işlemci ile kullanıyorsunuz

Açıkçası S360 hakkında bilgim yok kullanmadım test etmedim o yüzden bir yorum yapamam. Ben i9 13900K'yı 340watt sınırılı ve -0.020v undervolt ile Prime95 hariç 100 dereceleri görmeden kullanıyorum.(AIDA64-FurMark-CPU-Z ve Cinebench23 test ettiğim ve kullandığım zamanlar) maksimum 93-94 derecelere çıkıyor. Arctic 360 almıştım başta fakat radyatörü kalın bir soğutma olduğundan Corsair 5000X kasa da üst bölümde kullanılamıyordu o yüzden değiştirdim fakat bununla Arctic'in performansını değerlendirirsem bence çok yakın sıvı soğutmalar performans olarak. Kısacası ben memnunum. LCD ekran için verilir ya da verilmez, RGB için verilir ya da verilmez veya ürün fiyatını hak etmiyor gibi yorumlar beni aşan kişilerin zevklerine bağlı bir şeydir. LCD ekran kimi için gereksizken kimisi için olmazsa olmazdır. Kişilerin zevkleri ve verdikleri paralar, seçimleri de kimsenin tekelinde değildir.
13900k için hangisi daha iyi reis

Biz mi fakiriz millet mi zengin islemci soğutucusu na bu kadar para veren varmı diye tahmin bile yürütmek istemiyorum .
Başta Deep Cool LS360 a bakıyordum. Sonra Corsair H150i Elite LCD XT' ye 7500 TL verdim. Zenginlikten değil, hastalık olmuş. Bir şeye kafayı takınca böyle oluyor.

Son zamanlardaki en dip fiyat.

Yanlış değilsem 8 binlerdeydi bu soğutucu şu anki fiyatı güzel almak isteyenler değerlendirebilir güzel soğutuyor.

haklısınız hocam teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için, S360 sanki bir üst segment gibi geldi bana internetten izlediğim ısı değerleri videolarından fakat yeni K360 V2 ye göre daha eski bir ürün. epey de kıyaslama yapınca k360 daha iyi gibi duruyor fakat test edenler en doğru bilgiyi verir. Asus Tuf gt502 kasa almayı düşünüyorum üstteki yorumlarda bahsettiğim gibi Arctic 420 ile uyumlu mu değil mi henüz çözemedim itopyada stokta varmış bir onlara danışacağım, eğer ki uyuyorsa 420 yi almayı düşünüyorum.
S360 ile K360 fark yok hangisini alıyorsan al

Son zamanlardaki en dip fiyat.

Stoğu eritmişler 😃 stok yok.

Son düzenleme:
Bu konuyu şubat 2023'te açmıştım. Gerçekten gördüğü en dip fiyattı şu an en dip fiyat 8300TL. Civarı ama S360'ın 7200TL olduğu yerde bu fiyat stok az olmasından bence. Ayrıca S360 kullanıyorum şu an ve arasında ne fark var diye merak edenler olursa eğer; 1-IPS ekran ve FPS gösterme dahil çok daha fazla seçenek artı GIF ekleyebilme ve daha fazla formatta resim ekleyebilme. 2- Sessizlik. İnanılmaz derecede sessiz tüm fanları %100'de çalıştığında bile kabul edilebilir rahatsız etmeyen bir sesi var. Eksi kısmı ise radyatör fanlarının ARGB'siz olması. Soğutma konusunda bir şey diyemiyorum K360v2'yi i9 13900K ile kullandım bunu ise R9 7950X ile kullanıyorum. ASUS AI overclock ve -0,08000 UV ile 80 derecelerde tutabiliyor işlemciyi ve 38000-38500 arası C23 puanı alıyor ama stok ayarlarda UV olmadan ya da curve UV. olmadan anında 95 derecelere çıkıyor. Bu yüzden kendi gördüklerimle birinin soğutması iyi diğerinin kötü diyemem ama bugün için S360 almak çok daha mantıklı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı