Elektronik MSI MPG CoreLiquid K360 V2 ARGB 360 5300 TL

Arctic sıvı soğutucuyu ön tarafta kullanabiliyordum ama ön tarafta sıvı soğutma kullanmayı sevmiyorum ayrıca sıvı soğutmanın performansının da etkilendiği ve zaman içinde pompa performansının daha hızlı düştüğü söyleniyor. Asus TUF GT502 'nin Asus sayfasında maksimum 360 desteklediği yazıyor.

o zaman mecburen 360mm bir sıvı soğutma alacağım. sıvı soğutmayı üstte kullanacağım bende

Biz mi fakiriz millet mi zengin islemci soğutucusu na bu kadar para veren varmı diye tahmin bile yürütmek istemiyorum .

Ekranı için alınan bir ürüne göre pek de kaliteli bir ekranı yok. Bunun yerine indirip kovalayıp IPS ekrana sahip S280/360 almak çok daha mantıklı.

Son düzenleme:
hocam merhaba, Msi Meg Coreliquid S360 almayı düşünüyordum bunu gördüm, sizce bunu mu almalıyım yoksa S360 fiyat düşürmesini mi beklemeliyim?
Corsair H150 hocam.

şuan 10 bin lira şaka gibi hangisini aldınır hocam hangi işlemci ile kullanıyorsunuz

13900k için hangisi daha iyi reis

Biz mi fakiriz millet mi zengin islemci soğutucusu na bu kadar para veren varmı diye tahmin bile yürütmek istemiyorum .
Başta Deep Cool LS360 a bakıyordum. Sonra Corsair H150i Elite LCD XT' ye 7500 TL verdim. Zenginlikten değil, hastalık olmuş. Bir şeye kafayı takınca böyle oluyor.

Yanlış değilsem 8 binlerdeydi bu soğutucu şu anki fiyatı güzel almak isteyenler değerlendirebilir güzel soğutuyor.

S360 ile K360 fark yok hangisini alıyorsan al

Stoğu eritmişler stok yok.

Son düzenleme:
Bu konuyu şubat 2023'te açmıştım. Gerçekten gördüğü en dip fiyattı şu an en dip fiyat 8300TL. Civarı ama S360'ın 7200TL olduğu yerde bu fiyat stok az olmasından bence. Ayrıca S360 kullanıyorum şu an ve arasında ne fark var diye merak edenler olursa eğer; 1-IPS ekran ve FPS gösterme dahil çok daha fazla seçenek artı GIF ekleyebilme ve daha fazla formatta resim ekleyebilme. 2- Sessizlik. İnanılmaz derecede sessiz tüm fanları %100'de çalıştığında bile kabul edilebilir rahatsız etmeyen bir sesi var. Eksi kısmı ise radyatör fanlarının ARGB'siz olması. Soğutma konusunda bir şey diyemiyorum K360v2'yi i9 13900K ile kullandım bunu ise R9 7950X ile kullanıyorum. ASUS AI overclock ve -0,08000 UV ile 80 derecelerde tutabiliyor işlemciyi ve 38000-38500 arası C23 puanı alıyor ama stok ayarlarda UV olmadan ya da curve UV. olmadan anında 95 derecelere çıkıyor. Bu yüzden kendi gördüklerimle birinin soğutması iyi diğerinin kötü diyemem ama bugün için S360 almak çok daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…