MSI MPG Gungnir 110M kasanın üzerindeki LED düğmesi çalışmıyor

ArhaNNN

Hectopat
Merhaba arkadaşlar yeni sistem topladım anakartım ASUS TUF B450 M Plus Gaming ve kasam.
MSI MPG gungnır 110M kasanın üzerinde LED düğmesi var, ve bu LED düğmesini anarttaki yerina bağladım fakat basınca fanları RGB'leri değişmiyor, Aura Sync programı ile de değiştiremiyorum neden olabilir yardım eder misiniz? Bir de fan hızını kontrol eden program var mı? MSI Afterburner kullanıyorum onda var sanırım ama pek kurcalamak istemedim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar yeni sistem topladım anakartım ASUS TUF B450 M Plus Gaming ve kasam.
MSI MPG gungnır 110M kasanın üzerinde LED düğmesi var, ve bu LED düğmesini anarttaki yerina bağladım fakat basınca fanları RGB'leri değişmiyor, Aura Sync programı ile de değiştiremiyorum neden olabilir yardım eder misiniz? Bir de fan hızını kontrol eden program var mı? MSI Afterburner kullanıyorum onda var sanırım ama pek kurcalamak istemedim. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba, sizinle aynı sorunu bende yaşıyorum. HDD Led kablosu olmadığı için onu takacağım yere Led Switch kablosunu taktım ancak çalışmadı. Peki siz sorunu çözebildiniz mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı