MSI MPG Velox 100p AirFlow kasa ve Arctic Liquid Freezer II 360mm sıvı soğutma aldım. Almadan önce dikkat etmedim, şimdi fark ettim ki sıvı soğutmanın radyatörü çok kalın. Bu kasaya sığar mı acaba, bir sorun çıkar mı? Ona göre kasayı iptal edeceğim.
Buradan atamaz mısınız hesabımı dondurmuştum en son. Hem başkaları da bilgilenmiş olur.
Aynı kasadan var, eve gidince bir olcebilirim istersen ne kadar pay olduğunu.MSI MPG Velox 100p AirFlow kasa ve Arctic Liquid Freezer II 360mm sıvı soğutma aldım. Almadan önce dikkat etmedim, şimdi fark ettim ki sıvı soğutmanın radyatörü çok kalın. Bu kasaya sığar mı acaba, bir sorun çıkar mı? Ona göre kasayı iptal edeceğim.
Radyatör takılan kısmın uzunluğunu ve radyatör kalınlığı ne kadar destekliyor bakabilirsen çok iyi olur. Aslında internette uzunluk ölçüleri yazıyor ama siteden siteye baktığımda kafam çok karışıyor anlayamadım.Aynı kasadan var, eve gidince bir olcebilirim istersen ne kadar pay olduğunu.
Radyatör Genişliği 120mmUzunluk desteği yazıyor ama kalınlık yazmıyor tabi.
Bu arada soğutucunun kalınlığını söylersen iyi olur.
Sorun yaşamadım ama isterseniz nasıl olduğunu Instagram dan fotoğraf atabilirim. yagizpekuzMerhaba ben de aynı kasa ve soğutucuyu almayı düşünüyorum da sorun yaşadınız mı?
Buradan atamaz mısınız hesabımı dondurmuştum en son. Hem başkaları da bilgilenmiş olur.
sorun yaşıyormusunuz sıcaklık olarak etki ediyormu?Buradan bir türlü fotoğraf atamamıştım şimdi fark ettim altta kocaman Görsel yükle yazıyormuş. Buyurun hocam.
Eki Görüntüle 1840107
Eki Görüntüle 1840108
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.