Çözüldü MSI MPG Velox 100p AirFlow kasaya Arctic Liquid Freezer II 360mm sığar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yağız31

Decapat
Daha fazla  
MSI MPG Velox 100p AirFlow kasa ve Arctic Liquid Freezer II 360mm sıvı soğutma aldım. Almadan önce dikkat etmedim, şimdi fark ettim ki sıvı soğutmanın radyatörü çok kalın. Bu kasaya sığar mı acaba, bir sorun çıkar mı? Ona göre kasayı iptal edeceğim.

Çözüm
Buradan atamaz mısınız hesabımı dondurmuştum en son. Hem başkaları da bilgilenmiş olur.

Buradan bir türlü fotoğraf atamamıştım şimdi fark ettim altta kocaman Görsel yükle yazıyormuş. Buyurun hocam.

IMG_20230629_081826.jpg

IMG_20230629_081802.jpg
MSI MPG Velox 100p AirFlow kasa ve Arctic Liquid Freezer II 360mm sıvı soğutma aldım. Almadan önce dikkat etmedim, şimdi fark ettim ki sıvı soğutmanın radyatörü çok kalın. Bu kasaya sığar mı acaba, bir sorun çıkar mı? Ona göre kasayı iptal edeceğim.
Aynı kasadan var, eve gidince bir olcebilirim istersen ne kadar pay olduğunu.

Aynı kasadan var, eve gidince bir olcebilirim istersen ne kadar pay olduğunu.
Radyatör takılan kısmın uzunluğunu ve radyatör kalınlığı ne kadar destekliyor bakabilirsen çok iyi olur. Aslında internette uzunluk ölçüleri yazıyor ama siteden siteye baktığımda kafam çok karışıyor anlayamadım.

Uzunluk desteği yazıyor ama kalınlık yazmıyor tabi.

Bu arada soğutucunun kalınlığını söylersen iyi olur.
Radyatör Genişliği 120mm
Radyatör Uzunluğu 398mm
Radyatör Yüksekliği 38mm
Bunlar epey sitesinde yazan değerler elimde değil şuanda soğutucu.

@Cigarette bakabildiniz mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı