MSI MPG Velox 100p AirFlow kasa ve Arctic Liquid Freezer II 360mm sıvı soğutma aldım. Almadan önce dikkat etmedim, şimdi fark ettim ki sıvı soğutmanın radyatörü çok kalın. Bu kasaya sığar mı acaba, bir sorun çıkar mı? Ona göre kasayı iptal edeceğim.
Buradan atamaz mısınız hesabımı dondurmuştum en son. Hem başkaları da bilgilenmiş olur.
Sıvı soğutma borusunun bükülen yerini soruyorsanız hiç bi etkisi olmadı sıcaklıklar normaldi. Ama ben kasayı baştan kablolamak istediğim için her şeyi sökmüştüm sonra bir daha öyle takmak istemediğim için üstteki fanı çıkardım. Yani önde 2 tane fan çalışıyor ve sıcaklık değerleri güzel.sorun yaşıyormusunuz sıcaklık olarak etki ediyormu?
Sorun yaşamadım ama isterseniz nasıl olduğunu Instagram'dan fotoğraf atabilirim. Yagizpekuz.
Hocam sıvı soğutucu RGB'siz değil mi? Bir de hangi soketleri destekliyor?
teşekkürler aynı kasaya aynı soğutmayı alıcam bendeSıvı soğutma borusunun bükülen yerini soruyorsanız hiç bi etkisi olmadı sıcaklıklar normaldi. Ama ben kasayı baştan kablolamak istediğim için her şeyi sökmüştüm sonra bir daha öyle takmak istemediğim için üstteki fanı çıkardım. Yani önde 2 tane fan çalışıyor ve sıcaklık değerleri güzel.
Teşekkürler aynı kasaya aynı soğutmayı alacağım bende
teşekkürler umarım bi sorun yaşamam bendemi fanı çıkartsam acaba öndekiRica ederim hayırlı olsun şimdiden.
Bence çıkarmak daha rahat hissettiriyor.teşekkürler umarım bi sorun yaşamam bendemi fanı çıkartsam acaba öndeki
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.