MSI MPG X570 GAMING Plus dahili anakarta sahip mi?

Mystic07

Decapat
Arkadaşlar, bunda dahili ekran kartı var mı? Her yerde farklı bir şey yazıyor, kafam karıştı.
Ben bunu 3070 çıkınca onunla kullanmak istiyorum. 1-2 ay boyunca dahili anakart ile idare edecek yani.
1500 TL'ye denk gelecek bu. Bana yerine önerebileceğiniz bir şey varsa tavsiyeye açığım. Ryzen 5000 serisinden bir şey alırım işlemci, idareten şu an 3600 kullanacağım.

Son düzenleme:
Arkadaşlar, bunda dahili anakart var mı? Her yerde farklı bir şey yazıyor, kafam karıştı.
Ben bunu 3070 çıkınca onunla kullanmak istiyorum. 1-2 ay boyunca dahili anakart ile idare edecek yani.
1500 TL'ye denk gelecek bu. Bana yerine önerebileceğiniz bir şey varsa tavsiyeye açığım. Ryzen 5000 serisinden bir şey alırım işlemci, idareten şu an 3600 kullanacağım.
Dahili anakart derken?
Dahili ekran kartıyla karıştırmış olabilirsiniz. Ondan bahsediyorsanız içinde dahili grafik kartı bulunan bir işlemi gerek size.
AMD tarafında "G" Intel tarafında ise sonunda hiç bir harf bulunmayan işlemcilere yönelmelisiniz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı