MSI MPG27CQ Ölü Piksel sorunu

zwartan

Kilopat
Bir hafta önce Hepsiburada sitesinden siparişini verdiğim monitör bugün geldi. Monitörde 3 adet ölü piksel buldum. Bir hafta bekledik fakat hevesimiz kursağımızda kaldı. Bu monitörü değiştirmeli miyim ve Hepsiburada bu monitörü değiştirir mi sizce?

Dosya Ekleri

• IMG_6138-min.jpg
    IMG_6138-min.jpg
    783,1 KB · Görüntüleme: 191
  • IMG_6140-min.jpg
    IMG_6140-min.jpg
    910,6 KB · Görüntüleme: 184
  • IMG_6141-min.jpg
    IMG_6141-min.jpg
    824,4 KB · Görüntüleme: 187
Son düzenleyen: Moderatör:
Elinle temizlemeye çalış sabah ben de monitörü aldım, biraz lekeler vardı tırnaklayınca çıktı ama 3 adet çok fazla değişim yaparlarsa değiştirin yapmıyoruz derler ise iade edin. Ölü pikseller zamanla artabiliyor.
Baskı uygulamayı deneyeceğim pek umutlu değilim ama bakalım. Bu arada monitör ünüz hayırlı olsun.

3 ve üstü ölü piksel olursa değiştiriyorlardı sanırım. Hepsiburada'ya söyleyin önce orası bir şey yapmaz ise MSI ile konuşursun.

Ben de Cuma indirimlerinden MSI MAG241C satın aldım. Servise göndermek istemiyorum çünkü uğraştırma ihtimali var. İade etmek de istemiyorum çünkü indirimden ucuza aldım. Servise göndermeden Hepsi burada üzerinden değişim yapma şansım var mı ?
Hepsi burada satın aldığım monitörü şuan satıyor ve stokta var bu arada.

Merhaba arkadaşlar MSI OPTIX MPG27C serisinde ölü pixel sorunu kronik bir durum muhtemelen, ben vatan bilgisayardan aldım 2 kere değiştirdim aynı sorunla karşılaştım, sonra paramı iade aldım ve indirimli olarak hepsiburada dan sipariş verdim geldi yine ölü pixel vardı, değişim talep ettim yenisi geldi yine ölü pixel var. Yani 4 tane monitör değiştirdim hepsi sorunlu çıktı. Garanti süresi boyunca değişim yapılabiliyor en azından yetkili servis bu konuda destek veriyor, şimdilik kullanıyorum, 3-5 ay belkide 1 yıl sonra tekrar değişim talep edicem, belki ürün serisinde bir değişim olurda yeni seride bu sorunlar olmaz bir umut işte. Bu kadar uğraşın üstüne paranla rezil oluyorsun ve anlamadığım MSI nasıl böyle bir ürünü piyasaya sürüyor? Bu ürün kalite kontrol testinizden nasıl geçti? Gerçi kullanılan VA panellerini SAMSUNG üretiyor.. Bendeki durum böyle dostlar.

Merhaba arkadaşlar MSI OPTIX MPG27C serisinde ölü pixel sorunu kronik bir durum muhtemelen, ben vatan bilgisayardan aldım 2 kere değiştirdim aynı sorunla karşılaştım, sonra paramı iade aldım ve indirimli olarak hepsiburada dan sipariş verdim geldi yine ölü pixel vardı, değişim talep ettim yenisi geldi yine ölü pixel var. Yani 4 tane monitör değiştirdim hepsi sorunlu çıktı. Garanti süresi boyunca değişim yapılabiliyor en azından yetkili servis bu konuda destek veriyor, şimdilik kullanıyorum, 3-5 ay belkide 1 yıl sonra tekrar değişim talep edicem, belki ürün serisinde bir değişim olurda yeni seride bu sorunlar olmaz bir umut işte. Bu kadar uğraşın üstüne paranla rezil oluyorsun ve anlamadığım MSI nasıl böyle bir ürünü piyasaya sürüyor? Bu ürün kalite kontrol testinizden nasıl geçti? Gerçi kullanılan VA panellerini SAMSUNG üretiyor.. Bendeki durum böyle dostlar.
Bir daha MSI monitör kesinlikle almam gibi duruyor. İlk aldığım monitörü hepsiburada değiştirdi fakat 2 ay boyunca oyaladıktan sonra değişimi yaptılar. Yeni gelen monitör de aynı şekilde ölü piksel ve stuck piksel sorunu bulunmakta.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı