MSI MS-7507 anakarta Core 2 Duo E8400 CPU

harett

Kilopat
Daha fazla  
Selam herkese. Bir konuda yardımıza ihtiyacım var arkadaşlar.

• MSI MS-7507 anakarta sahip bir bilgisayarım var.
  • 350w psu
  • 4gb ddr2 ram
  • 1gb ddr3 ekran kartı kullanıyorum
  • işlemcisi İntel(R) Pentium(R) D CPU 2.80GHz

Bunu yükseltmek istedim ve bugün Core2Duo E8400 3.00GHz/6M/1333/06 işlemci aldım. Anakartımın resmi sayfasında max. cpu desteği core2duo olarak belirtiliyor. İşlemciyi düzgün bir şekilde yerleştirdim ama bilgisayar açılmadı. Herhangi bir sinyal yada hata mesajı almıyorum. Bilgisayar açılıyor fakat görüntü hiç yok. Bu konuda yardımlarınıza gerçekten çok ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
E8400, Wolfdale bir işlemci. Anakartının sayfasına girip bakmamışsın işlemci desteğine.

Ne yazıyor, C0 revizyon için 2.2, E0 için ise 2.3 sürüm BIOS:

MSI Türkiye - Bilgisayar, Dizüstü, Notebook, Masaüstü, Anakart, Ekran Kartı ve dahası...

Ne yapıyorsun ?

recep baltaş hocam cezam yeni bitti ve hemen geldim :) dediğiniz işlemi yaptım işlemciyi kullanıyorum artık fakat bukez de başka bir sorun çıktı. bilgisayarı kapatıyorum windows kapanıyor fakat işlemci ve ekstra fanlarım çalışmaya devam ediyor, power tuşuna basılı tutarak kapatabiliyorum sadece. sitede buna benzer sorunla karşılaşan birkaç üyenin paylaşımlarını gördüm ve yazılan herşeyi denedim fakat sorun düzelmedi. biosun pilini çıkarıp taktım olmadı güncel bir win7 home basic dvdsiyle format attım yine düzelmedi. bu konuda yardımcı olabilecek kimse varmıdır acaba?
ninova hocam e8400 ü 70 liraya bir siteden aldım gayet iyi performansı. elimdeki makinayla alabileceğim en iyi performansı alıyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı