MSI Mystic Light "mainbord's LED Firmware is abnormal" hatası

Beraterdogn

Decapat
Katılım
31 Ocak 2022
Mesajlar
44
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Kasa: Vento VG11A RAM: XPG SPECTRİX D50 İŞLEMCİ: AMD RYZEN 5 5600X EKRAN KARTI: ASUS TUF GAMİNG RTX 3060 12 GB OC V2 ANAKART: MSI MPG B550 GAMİNG PLUS
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. Bugün MSI MPG B550 Gaming Plus anakart montaj yaptım. Ancak Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB ve XPG Spectrix D50 RGB renklerini ayarlayamıyorum. Anakart bağlantıları tam uygulamaya girince böyle hata veriyor.

Desktop Screenshot 2024.01.07 - 20.17.03.50.png
 
Aynı hatayı alıyordum fakat benim rgb’ler hiç yanmıyordu. Garantiye gönderdim iade kararı verildi hocam. Garantisi devam ediyorsa size de tavsiye ederim.
 
Aynı hatayı alıyordum fakat benim RGB'ler hiç yanmıyordu. Garantiye gönderdim iade kararı verildi hocam. Garantisi devam ediyorsa size de tavsiye ederim.

Hocam RGB yanıyor herhangi bir problemim yok fakat sizin probleminiz anakart aşağı kısmında on off Switch var onu açmadıysanız belki de ondan çalışmamış olabilir belki de bildikleri için iade de almış olabilirler.
 
Hocam sorunu bulabildin mi?

Hocam maalesef sorunu çözemedim 1 aydır uğraşıyorum ama herhangi bir sonuca varamadım ben Cooler Master fanların rengini değiştirmek için yapmak istemiştim ama yurt dışı forumlarını araştırdığımda bu konudan dolayı birçok kişi müzdarip ve MSI destek hattı ile konuştuklarında garanti gönderin bakalım gibi cevaplar vermişler birkaç kişi göndermiş ama gene aynı hatayı alınca uğraşma gereği duymamış kimse bir tek RAM ışıklarını ayarlayabiliyorum şu anda yüksek ihtimalde anakart bazlı değil iki firmanın sürücüleri birbirine çakıştığı için bu hatayı veriyor Cooler Master programını da indirdim ama gene aynı hatayı aldım yüksek ihtimal fanlar için ortak kontrolcü alıp anakart USB portuna takıp oradan kontrol edeceğim öyle yapan kişilerde hata olmamış denedikten sonra buraya tekrar yazarım. Şunu da buraya not olarak ekleyim anakartın bu durumundan dolayı pişman değilim illaki ilerleyen zamanlarda bunu düzeltirler.
 

Geri
Yukarı