MSI NB GS72 6QE(Stealth Pro) nasil?

Eren pulatkan

Hectopat
Katılım
21 Haziran 2016
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Son düzenleyen: Moderatör:
MSI i bizzat kullandım. GS serisi inceliğinden dolayı sanırım biraz ısınıyor evet ama çok uzun süre oyun oynamadığınız ve güç tüketiminizi iyi ayarladığınız takdirde sorun yaratmayacaktır. Monster Tulpar serisi de yakın bir arkadaşımda var ve söylemeliyim ki biraz ağırlar fakat ısınma problemleri hiç yok hatta turbo fanları kafa şişirmesine karşın saatlerce oynamanıza karşın sistemi hazır tutuyor. Seçim sizin üniversitede kullanacaksanız bol bol taşıyacaksınız demektir ki bu da biraz ağırlığı problem haline getirebilir :)
 
Eğer Monster alırsanız ( Şahsen benim görüşüm.) MSI'ye göre daha ucuza daha iyi bir notebook alırsınız ancak Monster alırsanız görünümü fazla güzel olmayan bir notebook alırsınız.
 
Bence taşınabilirlik önemli üniversitede o yüzden MSİ diyorum. Arada ufak tefek fark var ama kesinlikle Steelseries klavye ve daha iyi panele sahip olması ileride size iyi ki almışım dedirtecek.
 
Bence yeni çıkan 1070M serili notebookları bekle. Eğer Tulpar taşırım diyorsan GT72 serisine bir bak.
Not:Yaz sonuna kadar çıkması muhtemel.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı