MSI Nıghtblade anakart sorunu

MaxiGG

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar, bilgisayarımı kargo ile getirtmek isterken tam elime ulaştığına sevinirken kasanın güç almadığını fark ettim. Hemen alıp bilgisayarcıya götürdüğümde ise anakartın çatladığını öğrendim. Bu sistemde her şey hazır olarak geliyor ve cihazın üzeride ki anakart modeli " micro star MS-B9071 " bu anakarta hiçbir yerde ulaşamadım. Yurt dışında dahi bu anakart yok. Bu donanım işlerinden çok fazla anlamıyorum. Sistemimin desteklediği buna benzer tavsiye edeceğiniz bir anakart var mı?
Bilgisayarımın diğer özellikleri;

Işlemci teknolojisi: Core i5.
  • Işlemci numarası: 7400.
  • RAM tipi: DDR4.
  • Ekran kartı: GTX 1050 Ti.
  • Chipset: B250
Bütün özelliklerim; MSI NIGHTBLADE MIB 7RB-248XTR i5-7400 İşlemci 8GB DDR4 Ram 128GB SSD+1TB 7200RPM Disk 4GB GTX 1050 Ti Gaming Bilgisayar | ITOPYA

Son düzenleme:
Anakartın üzerinde modeli yazar. Chipset H110m mi b250m mi onu öğrenmek gerekli. Anakartın fotoğraflarını gönderirseniz, yardımcı olurlar size. Belki BIOS güncel değildir, bilemeyiz ki.

Benim bir MSI anakartım vardı, A68hm Gaming. Beni çok yordu, uğraştırdı. İlk topladığınız bilgisayarda sorunlarla karşılaşınca artık sözkonusu markalardan soğuyorsunuz. MSI'yi pek önermiyorum; Gigabyte, ASRock, ASUS anakartların B250m chipsetli olanlarına bir göz atın isterseniz, H110m de olur, tabii güncellenmesi koşuluyla.

Benim bir MSI anakartım vardı, A68HM Gaming. Beni çok yordu, uğraştırdı. İlk topladığınız bilgisayarda sorunlarla karşılaşınca artık sözkonusu markalardan soğuyorsunuz. MSI'yi pek önermiyorum, Gigabyte, ASRock, ASUS anakartların B250 chipsetli olanlarına bir göz atın isterseniz, H110M'de olur, tabii güncellenmesi koşuluyla.

Açıkçası o uyumluluk işlerinden hiç anlamıyorum. Sizin marka-model olarak tavsiyeniz var mı? Bilgisayarı kullanırken hiçbir sorunla karşılaşmadım ama bu iş çok canımı sıktı...

Açıkçası o uyumluluk işlerinden hiç anlamıyorum. Sizin marka-model olarak tavsiyeniz var mı? Bilgisayarı kullanırken hiçbir sorunla karşılaşmadım ama bu iş çok canımı sıktı...
Sizi çok iyi anlıyorum.

Şunu düşünebilirsiniz (BIOS'u güncellemesini isteyin satıcıdan):

Sizi çok iyi anlıyorum.

Çok teşekkür ederim ilginiz ve yardımınız için.

Sizi çok iyi anlıyorum.

Linki şimdi bilgisayarcıma gönderdim, Power girişinin farklı olduğunu söyledi :( Yine olmadı sanırsam.
Cihazımın tüm özellikleri; MSI NIGHTBLADE MIB 7RB-248XTR i5-7400 İşlemci 8GB DDR4 Ram 128GB SSD+1TB 7200RPM Disk 4GB GTX 1050 Ti Gaming Bilgisayar | ITOPYA

Linki şimdi bilgisayarcıma gönderdim, Power girişinin farklı olduğunu söyledi :( Yine olmadı sanırsam.
Size anakart satmak derdinde mi o bilgisayarcı, onu anlamaya çalışıyorum. Power girişleri standart olur. Tüm anakartlar standart girişlere sahip olur. Belki şu an sorunlu olduğunu söylediğiniz anakartınızda da bir problem yok. O bilgisayarcıya güvenmek konusunda biraz temkinli olmanızı öneririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı